Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wumpscut Songtekst: sag warum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wumpscut - sag warum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sag warum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wumpscut! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wumpscut en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sag warum .

Origineel

Das Leben scheint so sinnlos leer Sag warum Kein Zeichen gibt der Alltag her Die sterblichen Reste an Maschinen gehдngt Sag warum Sag warum Drum sprich ruhig es laut aus dass du mich verfluchst Krebs zerfrisst mein Fleisch es ist blutig getrдnkt Du kannst mir nicht helfen selbst wenn du es versuchst Sag warum Sag warum existier ich in Schmerz und Angst Sag warum soll ich wieder leiden wie zuvor Sag warum soll ich leben ich w дrґ nur ein Thor Sag warum ausgerechnet Du um mich bangst

 

Vertaling

Het leven lijkt zo zinloos leeg Vertel me waarom Geen teken van de dagelijkse sleur De stoffelijke resten hingen aan machines Zeg waarom Zeg waarom Dus zeg het hardop dat je me vervloekt Kanker vreet mijn vlees weg het is bloederig verscheurd Je kunt me niet helpen, ook al probeer je het. Zeg waarom Zeg waarom ik besta in pijn en angst # Say why should I suffer like before # Zeg me waarom ik moet leven. Ik ben maar een Thor. Zeg me waarom jij van alle mensen bang voor me bent.