Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wwe Songtekst: break it down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wwe - break it down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van break it down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wwe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wwe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals break it down .

Origineel

Yeah, you think you can tell us what to do?. You think you can tell us what to wear?. You think that your better?. Well you better get ready. To bow to the masters. Break it down!. D Genration ain't stupid, fool. We just got tired. Of doin' what you tell me to do. That's a brace boy. Yeah. That's a brace little man. Break it down!. D Generation X!. D Generation. You think you can tell me what to do?. You know who your talkin' to?. Well, you better get used. To the way we do it. I say what you got. It measures an ounce. Thats a brace boy, yeah. Thats a brace little man. Break it down!. D Generation X. D generation. You think your a big man?. Hahahahaha. I'll treat you like a little man. Yo, tell me what it's like. To be half a man. It must break your heart. To see what I am but. Thats a brace boy, yeah. Thats a brace little man. Break it down!. D Generation X. D Generation!. You think you can tell me what to do?

 

Vertaling

Ja, denk je dat je ons kunt vertellen wat we moeten doen? Denk je dat je ons kan zeggen wat we moeten dragen? Denk je dat je beter bent? Nou, maak je maar klaar. Om te buigen voor de meesters. Breek het af! D Genratie is niet dom, dwaas. We zijn het gewoon zat. Van te doen wat jij me zegt te doen. Dat is een brace jongen. Ja. Dat is een beugel, kleine man. Breek het af!. D Generatie X! D Generatie. Denk je dat je me kunt vertellen wat ik moet doen? Weet je wel tegen wie je het hebt? Wel, je kan er maar beter aan wennen. Aan de manier waarop wij het doen. Ik zeg wat je hebt. Het meet een ons. Dat is een beugel jongen, ja. Dat is een beugel, kleine man. Breek het af! D generatie X. D generatie. Denk je dat je een grote man bent? Hahahaha. Ik zal je behandelen als een kleine man. Yo, vertel me eens hoe het is. Om een halve man te zijn. Het moet je hart breken. Om te zien wat ik ben, maar. Dat is een brace jongen, ja. Dat is een brace kleine man. Breek het af! D Generatie X. D Generatie!. Denk je dat je mij kan vertellen wat ik moet doen?