Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wwe Songtekst: i'm back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wwe - i'm back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wwe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wwe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm back .

Origineel

I'm back. And better than ever. Got a knack. For making things better. Face facts. Cause your opinion don't matter. This maniac. Is gonna step on whoever. It's time. Get in line. Cause I'm gonna make changes. Kicking ass. Taking names. Screaming I'm so famous. I'm burning out the dead wood. Burning down time. Cause it's only my way. So get your ass in line. They all talk. They say that I've lost it. But chop me down. And I swear it's gonna cost ya. Now I'm back. The boss of you morons. To never count me out is one thing you can count on. It's time. Get in line. Cause I'm gonna make some changes. Kicking ass. Taking names. Screaming I'm so famous. I'm burning out the dead wood. Burning' down time. Cause it's only my way. So get your ass in line

 

Vertaling

Ik ben terug. En beter dan ooit. Ik heb een gave. Om dingen beter te maken. Zie de feiten onder ogen. Want jouw mening doet er niet toe. Deze maniak. Gaat op wie dan ook stappen. Het is tijd. Ga in de rij staan. Want ik ga veranderingen maken. Schop onder de kont. Namen nemen. Schreeuwen dat ik zo beroemd ben. Ik brand het dode hout eruit. Verbrand de tijd. Want het is alleen op mijn manier. Dus ga in de rij staan. Ze praten allemaal. Ze zeggen dat ik het kwijt ben. Maar hak me neer. En ik zweer dat het je wat gaat kosten. Nu ben ik terug. De baas van jullie idioten. Reken nooit op mij, dat is één ding waar je op kunt rekenen. Het is tijd. Ga in de rij staan. Want ik ga wat veranderingen aanbrengen. Schop onder de kont. Namen nemen. Schreeuwen dat ik zo beroemd ben. Ik brand het dode hout eruit. Ik verbrand de tijd. Want het is alleen op mijn manier. Dus ga in de rij staan