Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wwe Songtekst: maryse pourquoi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wwe - maryse pourquoi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maryse pourquoi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wwe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wwe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maryse pourquoi .

Origineel

Pourquoi... Comment.... Pourquoi... Comment.... Pourquoi es-tu si belle?. Pourquoi tu bouge comme sa?. Pourquoi tu me fais mal?. Oh je m’sens tout nu. Ouuh Ouhh. Ooh oui. Pourquoi tu fais tout sa?. Pourquoi tu dis tout sa?. Pourquoi tu me fais mal. Ooh oui. Ooh oui. Ooh oui. Ooh oui. Vien plus pres de moi. J’ai besoin de toi. J’ai envi d’etre en toi. Ooh oui. J’ai besoin d’etre en toi. Ooh oui. J’ai besoin d’etre en toi. Pourquoi es-tu si belle?. Pourquoi tu bouge comme sa?. Pourquoi tu me fais mal?. Oh je m’sens tout nu. Ouuh Ouhh. Ooh oui. Pourquoi tu fais tout sa?. Pourquoi tu dis tout sa?. Pourquoi tu me fais mal. Ooh oui. Ooh oui. Ooh oui. Ooh oui. Oh! Quand tu me regardes. Dis moi si tou vois. Que to eit moi. C’est pour toujours. Oh! Quand je te regarde. J’ai le feu en moi. Et je deviens fou. Pourquoi es-tu si belle?. Pourquoi tu bouge comme sa?. Pourquoi tu me fais mal?. Oh je m’sens tout nu. Ouuh Ouhh. Ooh oui. Pourquoi tu fais tout sa?. Pourquoi tu dis tout sa?. Pourquoi tu me fais mal. Ooh oui. Ooh oui. Ooh oui. Ooh oui. Je te veux, j’ai besoin de toi. Je te veux, je te veux a moi. J’ai besoin de toi, j’ai besoin de toi. Maintenant, toute nue. J’ai besoin de toi, j’ai besoin de toi. Vien plus, pres a moi. Embrasse moi, je te veux. Je te prends, je te veux. Pourquoi es-tu si belle?. Pourquoi tu bouge comme sa?. Pourquoi tu me fais mal?. Oh je m’sens tout nu. Ouuh Ouhh. Ooh oui. Pourquoi tu fais tout sa?. Pourquoi tu dis tout sa?. Pourquoi tu me fais mal. Ooh oui. Ooh oui. Ooh oui. Ooh oui

 

Vertaling

Waarom doe je... Commentaar.... Waarom doe je... Hoe.... Waarom ben je zo mooi? Waarom beweeg je zo? Waarom doe je me pijn? Oh ik voel me naakt. Uh-huh. Ooh, ja. Waarom doe je dat? Waarom zeg je dit allemaal? Waarom doe je me pijn? Ooh ja. Ooh, ja. Ooh, ja. Ooh, ja. Kom dichter bij me. Ik heb je nodig. Ik wil in je zitten. Ooh ja. Ik moet in je zijn. Ooh ja. Ik moet in je zijn. Waarom ben je zo mooi. Waarom beweeg je zo? Waarom doe je me pijn? Oh, ik voel me naakt. Uh-huh. Ooh, ja. Waarom doe je dat? Waarom zeg je dit allemaal? Waarom doe je me pijn? Ooh ja. Ooh, ja. Ooh, ja. Ooh, ja. Oh! Als je naar me kijkt. Zeg het me als je het ziet. Dat ik het ben. Het is voor altijd. Oh! Als ik naar je kijk Ik krijg het vuur in me. En ik word gek. Waarom ben je zo mooi? Waarom beweeg je zo? Waarom doe je me pijn? Oh, ik voel me naakt. Uh-huh. Ooh ja. Waarom doe je dat? Waarom zeg je dit allemaal? Waarom doe je me pijn? Ooh ja. Ooh, ja. Ooh, ja. Ooh ja. "Ik wil je, ik heb je nodig. Ik wil jou, ik wil dat je van mij bent. Ik heb je nodig, ik heb je nodig. Nu, naakt. Ik heb je nodig, ik heb je nodig. Kom dichter, dichter bij mij. Kus me, ik wil je. Ik wil je, ik wil je. Waarom ben je zo mooi? Waarom beweeg je zo? Waarom doe je me pijn? Oh, ik voel me naakt. Ouuh Ouhh. Ooh, ja. Waarom doe je dat? Waarom zeg je dit allemaal? Waarom doe je me pijn? Ooh ja. Ooh, ja. Ooh, ja. Ooh ja.