Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wwe Songtekst: step up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wwe - step up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van step up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wwe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wwe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals step up .

Origineel

Step up cause your the next in the line for the kill. You don't believe me but I'm betting that you will. Step Up I'll let you live a little bit with the pain that I bring. You know it's only the beginning. Step up cause your the next in the line for the kill. You don't believe me but I'm betting that you will. Step Up I'll let you live a little bit with the pain that I bring. You know it's only the beginning. I'm breaking the limit inside you. Stop begging someone to hide you. I'm breaking the limit inside you. Stop begging someone to hide you. I'm breaking the limit inside you. Stop begging someone to hide you. I'm breaking the limit inside you. Don't walk away bring it on straight to me

 

Vertaling

Stap op, want je bent de volgende in de rij voor de moord. Je gelooft me niet, maar ik wed dat je dat wel doet. Stap op, ik laat je een beetje leven met de pijn die ik breng. Je weet dat dit pas het begin is. Stap op want jij bent de volgende in de rij voor de moord. Je gelooft me niet, maar ik wed dat je dat wel doet. Stap op, ik laat je een beetje leven met de pijn die ik breng. Je weet dat dit nog maar het begin is. Ik breek de grens in jou. Stop met iemand te smeken om je te verbergen. Ik breek de grens in jou. Stop met iemand te smeken om je te verbergen. Ik breek de grens in jou. Stop met iemand te smeken om je te verbergen. Ik breek de grens in jou. Loop niet weg, breng het recht naar mij.