Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wwe Songtekst: who i am chyna wwf

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wwe - who i am chyna wwf ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who i am chyna wwf? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wwe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wwe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who i am chyna wwf .

Origineel

Don't treat me like a Woman. Don't treat me like a man. Don't treat me like you know me. Treat me for just who i am. Ohhhhh don't treat me like a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. just treat me Baby for who i am. don't treat me like a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. i'm soo much more soo much more. i'm soo much more than that. don't treat me liek a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. treat me for who i am. don't treat me liek a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. treat me Baby for who i am. don't treat me like a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. i'm soo much more soo much more. i'm soo much more than that. (Woman singing). Ahhhh yeahhhhh ahhhhh. don't treat me liek a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. treat me for who i am. don't treat me like a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. treat me Baby for who i am. don't treat me like a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. i'm soo much more soo much more. i'm soo much more than that. (Woman singin). Ahhhhhh Yeahhh yaaaa. don't treat me like a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. treat me Baby for who i am. don't treat me like a woman. dont treat me like a man. dont treat me like you know me. treat me Baby for who i am

 

Vertaling

Behandel me niet als een vrouw. Behandel me niet als een man. Behandel me niet alsof je me kent. Behandel me voor wie ik ben. Behandel me niet als een vrouw. Behandel me niet als een man. Behandel me niet zoals je me kent. Behandel me Baby voor wie ik ben. Behandel me niet als een vrouw. Behandel me niet als een man. Behandel me niet zoals je me kent. Ik ben zoveel meer zoveel meer. Ik ben zoveel meer dan dat. Behandel me niet als een vrouw. Behandel me niet als een man. Behandel me niet zoals je me kent. Behandel me voor wie ik ben. Behandel me niet als een vrouw. Behandel me niet als een man. Behandel me niet zoals je me kent. Behandel me Baby voor wie ik ben. Behandel me niet als een vrouw. Behandel me niet als een man. Behandel me niet zoals je me kent. Ik ben zoooveel meer zoooveel meer. Ik ben zoooveel meer dan dat. (Vrouw zingt). Ahhhh yeahhhh ahhhhh. behandel me niet als een vrouw. behandel me niet als een man. behandel me niet zoals je me kent. behandel me voor wie ik ben. behandel me niet als een vrouw. behandel me niet als een man. behandel me niet zoals je me kent. behandel me Baby voor wie ik ben. behandel me niet als een vrouw. behandel me niet als een man. behandel me niet zoals je me kent. ik ben zo veel meer soo veel meer. ik ben zo veel meer dan dat. (Vrouw zingt). Behandel me niet als een vrouw. Behandel me niet als een man. Behandel me niet alsof je me kent. Behandel me Baby zoals ik ben. Behandel me niet als een vrouw. Behandel me niet als een man. Behandel me niet zoals je me kent. Behandel me Baby zoals ik ben.