Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: X Ambassadors Songtekst: Unsteady

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: X Ambassadors - Unsteady ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Unsteady? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van X Ambassadors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter X van X Ambassadors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Unsteady .

Origineel

Hold, hold on, hold onto me 'Cause I'm a little unsteady A little unsteady Hold, hold on, hold onto me 'Cause I'm a little unsteady A little unsteady Mama, come here Approach, appear Daddy, I'm alone 'Cause this house don't feel like home If you love me, don't let go If you love me, don't let go Hold, hold on, hold onto me 'Cause I'm a little unsteady A little unsteady Hold, hold on, hold onto me 'Cause I'm a little unsteady A little unsteady Mother, I know That you're tired of being alone Dad, I know you're trying To fight when you feel like flying But if you love me, don't let go If you love me, don't let go Hold, hold on, hold onto me 'Cause I'm a little unsteady A little unsteady Hold, hold on, hold onto me 'Cause I'm a little unsteady A little unsteady Hold, hold on, hold onto me 'Cause I'm a little unsteady A little unsteady

 

Vertaling

Houden, vasthouden, vasthouden me Want ik ben een beetje onvast Een beetje wankel Houden, vasthouden, vasthouden me Want ik ben een beetje onvast Een beetje wankel Mama, kom hier Aanpak, lijken Papa, ik ben alleen Want dit huis niet het gevoel alsof je thuis bent Als je van me houdt, niet laten gaan Als je van me houdt, niet laten gaan Houden, vasthouden, vasthouden me Want ik ben een beetje onvast Een beetje wankel Houden, vasthouden, vasthouden me Want ik ben een beetje onvast Een beetje wankel Moeder, ik weet Dat je moe van wordt alleen bent Pap, ik weet dat je probeert Om te vechten wanneer je het gevoel dat het vliegen Maar als je van me houdt, niet laten gaan Als je van me houdt, niet laten gaan Houden, vasthouden, vasthouden me Want ik ben een beetje onvast Een beetje wankel Houden, vasthouden, vasthouden me Want ik ben een beetje onvast Een beetje wankel Houden, vasthouden, vasthouden me Want ik ben een beetje onvast Een beetje wankel