Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xandria Songtekst: dark night of the soul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xandria - dark night of the soul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dark night of the soul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xandria! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xandria en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dark night of the soul .

Origineel

Abide with me or redeem me Fall ends, winter is nigh With a gentle voice I’m guided to the void where loneliness roams... Rename me like a master from upon your bloody throne I’ll go forth here in silence and abandon my home In the last light of noonday I fell wilted away Oh mother please come save me from the dark night of the soul I have come to see you reviled me Reproved me with a sigh Now from different shores a made-up story’s told Through my tears of yore... Rename me like a master from upon your bloody throne I’ll go forth here in silence and abandon my home In the last light of noonday I fell wilted away Oh mother please come save me from the dark night of the soul, oh... Rename me like a master from upon your bloody throne I’ll go forth here in silence and abandon my home In the last light of noonday I fell wilted away Oh mother please come save me from the dark night of the soul, oh... Oh mother please come save me from this emptiness, lead me away Oh mother please come save me from this emptiness Save me now from the dark night of the soul

 

Vertaling

Blijf bij mij of verlos mij De herfst is voorbij, de winter is nabij Met een zachte stem word ik geleid naar de leegte waar eenzaamheid rondzwerft... Noem me als een meester van op je bloedige troon Ik zal hier in stilte heengaan en mijn huis verlaten In het laatste licht van de middag ben ik verwelkt Oh moeder kom me alsjeblieft redden van de donkere nacht van de ziel Ik ben gekomen om te zien dat je me beschimpte Verweet mij met een zucht Nu wordt er van verschillende kusten een verzonnen verhaal verteld Door mijn tranen van weleer... Noem me als een meester van op je bloedige troon Ik ga hier weg in stilte en verlaat mijn huis In het laatste licht van de middag ben ik verwelkt Oh moeder kom me redden van de donkere nacht van de ziel, oh... Hernoem me als een meester van op je bloedige troon Ik ga hier weg in stilte en verlaat mijn huis In het laatste licht van de middag ben ik verwelkt Oh moeder kom me redden van de donkere nacht van de ziel, oh... Oh moeder kom me redden van deze leegte, leid me weg Oh moeder kom me redden van deze leegte Red me nu van de donkere nacht van de ziel