Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xandria Songtekst: keep my secret well

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xandria - keep my secret well ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep my secret well? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xandria! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xandria en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep my secret well .

Origineel

Keep my secret well Like my eyes keep these tears It's raindrops on my face A thunderstorm has led me here Keep my secret well Like my lungs keep on breathing Until I close my eyes The last time it's beneath me Fot the case all is past and gone I'll keep my smile and carry on Don't ask for more Keep my secret well See how deep I fell Keep my secret well And I won't ask you for more Keep my secret well Like my veins keep my blood No wounds can be as deep As the love that I had

 

Vertaling

Bewaar mijn geheim goed Zoals mijn ogen deze tranen bewaren Het zijn regendruppels op mijn gezicht Een onweersbui heeft me hierheen geleid Bewaar mijn geheim goed Zoals mijn longen blijven ademen Tot ik mijn ogen sluit. De laatste keer dat het onder mij is Voor het geval alles voorbij is en weg Ik zal mijn glimlach houden en doorgaan Vraag niet om meer Bewaar mijn geheim goed Zie hoe diep ik viel Bewaar mijn geheim goed En ik zal je niet om meer vragen Bewaar mijn geheim goed Zoals mijn aderen mijn bloed bewaren Geen wonden kunnen zo diep zijn Als de liefde die ik had