Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Xandria Songtekst: My scarlet name

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Xandria - My scarlet name ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My scarlet name? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Xandria! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter X van Xandria en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My scarlet name .

Origineel

Take my life and paint it black
Until I'm sleeping
And my promise, I take back
So please stop creeping

I don't call your heart my own
Where I rest my head I'm home
You are here to please me

You know my name
I don't know yours

Stay until the curfew calls
And kiss your idol
Beneath your black-hair waterfalls
You look so bridal

You know my name
You don't know - me

 

Vertaling

Neem mijn leven en verf het zwart
Totdat ik slaap
En mijn belofte, neem ik terug
Dus alsjeblieft stop met bedriegen

Ik roep niet dat jouw hart mijn eigendom is
Waar ik mijn hoofd laat rusten ben ik thuis
Je bent hier naar plezier van mij

Je weet mijn naam
Ik weet niet de jouwe

Blijf hier tot de avondklok roept
En kus jouw idool
Onder je watervallen van zwarthaar
Lijk je zo bruids

Je weet mijn naam
Je weet niks van - me