Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Xerxes Songtekst: Geen Twijfel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Xerxes - Geen Twijfel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Geen Twijfel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Xerxes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter X van Xerxes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Geen Twijfel .

Origineel

Verse; Hey, je kijkt maar je ziet me niet Je blijft altijd m'n favoriet Je bent een rijkdom en ik bied.. Wat heb je nodig om te zien Dat ik je nodig heb misschien Worden we samen honderdtien? Pre-Chorus; Ik laat je nu niet meer gaan (Nee, geen denken aan) Je bent nooit meer alleen (Ohoh ja vertrouw me) Want als je valt vang ik je op Jij mijn haven ik jouw rots Nee ik laat je niet meer los Chorus; Na vandaag zal er geen twijfel meer bestaan Zie het voor me, jij en ik 1 achternaam Zonder leegte in je hart ben jij volmaakt Geef me de kans om hier te staan Geef me je hand om mee te gaan Ik ga je toch wel achter na Verse; Als je wist hoe mooi je bent Zou je zien dat je bent verwend Met alles wat ik van je ken.. Dus schatje geef me nou niet op Overuren in mijn kop Mijn hart spreekt eindelijk hardop Pre-Chorus; Ik laat je nu niet meer gaan (Nee, geen denken aan) Je bent nooit meer alleen (Ohoh ja vertrouw me) Want als je valt vang ik je op Jij mijn haven ik jouw rots Nee ik laat je niet meer los Chorus; Na vandaag zal er geen twijfel meer bestaan Zie het voor me, jij en ik 1 achternaam Zonder leegte in je hart ben jij volmaakt Geef me de kans om hier te staan Geef me je hand om mee te gaan Ik ga je toch wel achter na Bridge; Weet dat ik nu alles zou doen (Ja geloof me, ik ga) Om de wereld, verder dan toen (En zal nooit meer stilstaan) Jij bent alles waar ik van hou (Ja geloof me, ik ga) Om de wereld, verder voor jou Chorus(X2); Na vandaag zal er geen twijfel meer bestaan Zie het voor me, jij en ik 1 achternaam Zonder leegte in je hart ben jij volmaakt Geef me de kans om hier te staan Geef me je hand om mee te gaan Ik ga je toch wel achter na

 

Vertaling