Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: XO TOUR LIFE Songtekst: XO TOUR LIFE

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: XO TOUR LIFE - XO TOUR LIFE ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van XO TOUR LIFE? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van XO TOUR LIFE! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter X van XO TOUR LIFE en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals XO TOUR LIFE .

Origineel

Are you alright? I'm alright, I'm quite alright And my money's right 8, yeah Countin' them bands all way to the top, 'til they be fallin' over Countin' them bands on my way to the top, 'til we fallin' over I don't really care if you cry On the real you should've never lied Should've saw the way she looked me in my eyes She said, "Baby, I am not afraid to die." Push me to the edge All my friends are dead Push me to the edge All my friends are dead Push me to the edge All my friends are dead Push me to the edge Phantom that's all red Inside all white Like something you ride a sled down I just want that head My Brittany got mad I'm barely her man now Everybody got the same swag now Watch the way that I trap now Stacking my bands all the way to the top All the way 'til my bands fallin' over Every time that you leave your spot Your girlfriend call me like "Come on over" I like the way that she treat me Gon' leave you, won't leave me I call it that Casanova She said I'm insane now I might blow my brain out Xanny numb the pain out Please, Xanny make it go away I'm committed, not addicted but it keep controlling me All that pain, now I can't feel it, I swear that it's slowing me, yeah I don't really care if you cry On the real, you should've never lied Saw the way she looked me in my eyes She said, "I am not afraid to die." All my friends are dead Push me to the edge All my friends are dead Push me to the edge All my friends are dead, yeah All my friends are dead, yeah That is not your swag I swear you fakin' Yeah, these niggas wanna take my cadence Rain on 'em, thunderstorm, rain on 'em Medicine, little nigga take some Fast car, Nascar, race 'em In the club they got no ones, then we were baked now Clothes from overseas Got the racks and they all C-Notes You is not a G, oh Looking at you stackin' all your money, it all green though I was counting that and you got twenties, that's a G-roll She said, "You're the worst, you're the worst." I cannot die because this my universe I don't really care if you cry On the real, you should've never lied Should've saw the way she looked me in my eyes She said, "Baby, I am not afraid to die." Push me to the edge All my friends are dead Push me to the edge All my friends are dead Push me to the edge All my friends are dead Push me to the edge

 

Vertaling

Gaat het wel goed? Ik ben in orde, ik voel me best goed En mijn geld heeft gelijk 8, ja Tel ze in banden helemaal naar de top, totdat ze vallen Tel ze op de weg naar de top, totdat we vallen Het maakt me niet zoveel uit of je huilt Op de echte had je nooit moeten liegen Had moeten zien hoe ze me in mijn ogen keek Ze zei: "Schat, ik ben niet bang om dood te gaan." Duw me naar de rand Al mijn vrienden zijn dood Duw me naar de rand Al mijn vrienden zijn dood Duw me naar de rand Al mijn vrienden zijn dood Duw me naar de rand Phantom, dat is allemaal rood Binnenin allemaal wit Als iets rijd je een slee naar beneden Ik wil gewoon dat hoofd Mijn Bretagne werd boos Ik ben nu nauwelijks haar man Iedereen kreeg nu dezelfde swag Kijk hoe ik nu val Mijn banden naar de top stapelen Helemaal tot mijn bands omvallen Elke keer als je je plek verlaat Je vriendin belt me ??als "Kom op" Ik hou van de manier waarop ze me behandelt Gon 'verlaat je, zal me niet verlaten Ik noem het Casanova Ze zei dat ik nu gestoord ben Ik kan mijn hersens uitblazen Xanny verdooft de pijn Alsjeblieft, Xanny laat het verdwijnen Ik ben toegewijd, niet verslaafd maar het houdt me onder controle Al die pijn, nu kan ik het niet voelen, ik zweer dat het me vertraagt, ja Het maakt me niet zoveel uit of je huilt Voor de echte, had je nooit moeten liegen Zag de manier waarop ze me in mijn ogen keek Ze zei: "Ik ben niet bang om te sterven." Al mijn vrienden zijn dood Duw me naar de rand Al mijn vrienden zijn dood Duw me naar de rand Al mijn vrienden zijn dood, ja Al mijn vrienden zijn dood, ja Dat is jouw swag niet ik zweer je dat je fakin ' Ja, deze niggas wil mijn cadans nemen Regen op hen, onweer, regen op hen Geneeskunde, kleine nigga neemt wat Snelle auto, Nascar, race ze In de club kregen ze niemand, toen werden we gebakken Kleren uit het buitenland Ik heb de rekken en ze allemaal C-Notes Jij bent geen G, oh Kijkend naar je stack al je geld, het is allemaal groen Ik was dat aan het tellen en je hebt twintigers, dat is een G-roll Ze zei: "Jij bent de ergste, jij bent de ergste." Ik kan niet doodgaan omdat dit mijn universum is Het maakt me niet zoveel uit of je huilt Voor de echte, had je nooit moeten liegen Had moeten zien hoe ze me in mijn ogen keek Ze zei: "Schat, ik ben niet bang om dood te gaan." Duw me naar de rand Al mijn vrienden zijn dood Duw me naar de rand Al mijn vrienden zijn dood Duw me naar de rand Al mijn vrienden zijn dood Duw me naar de rand