Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xtc Songtekst: complicated game

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xtc - complicated game ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van complicated game? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xtc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xtc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals complicated game .

Origineel

I ask myself, "should I put my finger to the left?" No I ask myself, "should I put my finger to the right?" No Does it really matter where I put my finger? Someone else will come along and move it And it's always been the same It's just a complicated game It's just a complicated game A little girl asked me should she part her hair upon the left, uh-uh-uh-oh A little girl asked me should she part her hair upon the right, no I said it really doesn't matter where you part your hair For someone else will come along and move it And it's always been the same It's just a complicated game It's just a complicated game A little boy asked me should he put his vote upon the left? A little boy asked me should he put his vote upon the right? I say it really doesn't matter where you put your vote 'Cause someone else will come along and move it And it's always been the same It's just a complicated game Oh, it's just a complicated game They wanted Tom They wanted Joe To dress 'em up and stick 'em out on show They were only arrows in a very bad aim It's just a complicated game God asked me should he ought to put his world on the left, no God asked me should he oughta put his world on the right, no I said it doesn't really matter where you put your world Someone will come along and move it And it's always been the same It's just a complicated game It's just a complicated game It's just a complicated game Just a complicated game It's just a complicated game

 

Vertaling

Ik vraag mezelf af, "moet ik mijn vinger naar links doen?" Nee Ik vraag mezelf af, "moet ik mijn vinger naar rechts steken?" Nee Maakt het echt uit waar ik mijn vinger steek? Iemand anders zal langskomen en hem verplaatsen En het is altijd hetzelfde geweest Het is gewoon een ingewikkeld spel Het is gewoon een ingewikkeld spel Een klein meisje vroeg me of ze haar haar naar links moest doen, uh-uh-uh-oh Een klein meisje vroeg me of ze haar haar aan de rechterkant moest doen, nee Ik zei dat het echt niet uitmaakt waar je je haar scheidt Want iemand anders zal langskomen en het verplaatsen En het is altijd hetzelfde geweest Het is gewoon een ingewikkeld spel Het is gewoon een ingewikkeld spel Een kleine jongen vroeg me of hij zijn stem op links moest zetten? Een kleine jongen vroeg me of hij zijn stem op rechts zou zetten? Ik zeg dat het echt niet uitmaakt waar je je stem plaatst Want iemand anders zal langskomen en het verplaatsen En het is altijd hetzelfde geweest Het is gewoon een ingewikkeld spel Oh, het is gewoon een ingewikkeld spel Ze wilden Tom Ze wilden Joe Om ze aan te kleden en ze in de show te zetten Het waren maar pijlen in een heel slecht doel Het is gewoon een ingewikkeld spel God vroeg me of hij zijn wereld aan de linkerkant moest zetten, nee God vroeg me of hij zijn wereld aan de rechterkant moest zetten, nee Ik zei dat het niet echt uitmaakt waar je je wereld neerzet. Iemand zal langskomen en het verplaatsen En het is altijd hetzelfde geweest Het is gewoon een ingewikkeld spel It's just a complicated game It's just a complicated game Just a complicated game It's just a complicated game