Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xtc Songtekst: english roundabout

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xtc - english roundabout ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van english roundabout? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xtc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xtc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals english roundabout .

Origineel

People rushing round with no time to spare. I'm so dizzy, I'm neither here nor there. In this traffic jam, I just want to shout, Let me off o' this English roundabout English roundabout And all the the horns go 'beep! beep!' All the people follow like sheep, I'm full of light and sound, Making my head go round, round. Everyone is cursing under their breath, I'm a passenger, I feel close to death, Hopeless situation, I have no doubt. Stop the madness, English roundabout English roundabout And all the cars go 'brum! brum!' And in my ears I feel a hum, The neons blind my eyes, All those tempers rise, rise. Cars and buses go, Puffing out their smoke, Roll my window down, I begin to choke. I have had enough, I just want to get out. Let me off o' this English roundabout. English roundabout.

 

Vertaling

Mensen haasten zich rond zonder tijd te verliezen. Ik ben zo duizelig, Ik ben noch hier noch daar. In deze file, wil ik alleen maar schreeuwen, Laat me van deze Engelse rotonde af Engelse rotonde En alle toeters gaan 'beep! beep!' Al de mensen volgen als schapen, Ik ben vol van licht en geluid, Mijn hoofd gaat rond, rond. Iedereen vloekt onder zijn adem, Ik ben een passagier, Ik voel me dicht bij de dood, Hopeloze situatie, Ik heb geen twijfel. Stop de waanzin, Engelse rotonde Engelse rotonde En alle auto's gaan "brum! brum! En in mijn oren voel ik een gezoem, De neonlichten verblinden mijn ogen, Al die humeurigheid stijgt, stijgt. Auto's en bussen gaan, Puffen hun rook uit, Rol mijn raam naar beneden, Ik begin te stikken. Ik heb er genoeg van, Ik wil er gewoon uit. Laat me van deze Engelse rotonde af. Engelse rotonde.