Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xtc Songtekst: it’s snowing angels

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xtc - it’s snowing angels ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s snowing angels? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xtc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xtc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s snowing angels .

Origineel

(Guest appearance by The Dukes of Stratosphear) It's snowing angels, on my front porch Take a broom and sweep one in I'm such a lucky guy, such a lucky guy Even though my shoes have broken I can't deny my toes The right to fresh air And the joy of poking through It's snowing angels Hope I'll catch me one It's snowing angels By my window Take a net and fish one in I'm such a lucky guy, such a lucky guy Even though I got no money This bear won't be hibernating Or I'd miss the sight of all the honey strolling by It's snowing angels Hope I'll catch me one I'm such a lucky guy, such a lucky guy Even though my shoes have broken I can't deny my toes The right to fresh air And the joy of poking through It's snowing angels Hope I'll catch me Hope I'll catch me Hope I'll catch me one

 

Vertaling

(gastoptreden van The Dukes of Stratosphear) Het sneeuwt engelen, on my front porch Take a broom and sweep one in Ik ben zo'n geluksvogel, zo'n geluksvogel Ook al zijn mijn schoenen kapot Ik kan mijn tenen niet ontkennen Het recht op frisse lucht En het plezier om er doorheen te prikken It's snowing angels Ik hoop dat ik er een vang It's snowing angels Bij mijn raam Pak een net en vis er een binnen Ik ben zo'n geluksvogel, zo'n geluksvogel Ook al heb ik geen geld Deze beer zal geen winterslaap houden Anders zou ik de aanblik missen van al die honing die voorbij wandelt It's snowing angels Hope I'll catch me one Ik ben zo'n geluksvogel, zo'n geluksvogel Ook al zijn mijn schoenen kapot Ik kan mijn tenen niet ontkennen Het recht op frisse lucht En het plezier om er doorheen te prikken It's snowing angels Hope I'll catch me Hope I'll catch me Hope I'll catch me one