Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xtc Songtekst: roads girdle the globe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xtc - roads girdle the globe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roads girdle the globe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xtc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xtc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roads girdle the globe .

Origineel

Am I asleep Or am I fast Your every race You first, you last Roads girdle the globe We safe in your concrete robe Hail mother motor Hail piston rotor Hail wheel Roads girdle the globe Whoa, oh oh oh Whoa, oh oh oh Am I tied in Or do I turn Your only incense You tire burn Roads girdle the globe We safe in your concrete robe Hail mother motor Hail piston rotor Hail wheel Roads girdle the globe Whoa, oh oh oh Whoa, oh oh oh Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Steer me Anna Whoa, oh oh oh Whoa, oh oh oh Am I get there When is A, B Your iron, oil and steel Your sacred three Roads girdle the globe We safe in your concrete robe Roads girdle the globe We safe in your concrete robe Roads girdle the globe We safe in your concrete robe Roads girdle the globe We safe in your concrete robe Hail mother motor Hail piston rotor Hail wheel Hail mother motor Hail piston rotor Hail wheel Hail mother motor Hail piston rotor Hail wheel

 

Vertaling

Slaap ik Of ben ik snel Jouw elke race Jij eerst, jij laatst Wegen omgorden de wereld Wij veilig in uw betonnen gewaad Heil moeder motor Heil zuigerrotor Heil wiel Wegen omgorden de wereld Whoa, oh oh oh Whoa, oh oh oh Zit ik vastgebonden Of draai ik Je enige wierook You tire burn Wegen omgorden de aardbol Wij veilig in uw betonnen gewaad Heil moeder motor Heil zuigerrotor Hagel wiel Wegen omgorden de wereld Whoa, oh oh oh Whoa, oh oh oh Stuur me Anna Stuur me Anna Stuur me Anna Stuur me Anna Stuur me Anna Stuur mij Anna Stuur mij Anna Stuur mij Anna Stuur mij Anna Stuur mij Anna Stuur mij Anna Stuur mij Anna Stuur mij Anna Stuur mij Anna Stuur mij Anna Stuur me Anna Whoa, oh oh oh Whoa, oh oh oh Ben ik er Wanneer is A, B Jullie ijzer, olie en staal Jullie heilige drie Wegen omgorden de aardbol Wij veilig in uw betonnen gewaad Wegen omgorden de wereld Wij veilig in uw betonnen gewaad Wegen omgorden de wereld Wij veilig in uw betonnen mantel Wegen omgorden de wereld Wij veilig in uw betonnen gewaad Heil moeder motor Heil zuigerrotor Hagel wiel Heil moeder motor Hagel zuiger rotor Hagel wiel Hagel moeder motor Hagel zuigerrotor Hagel wiel