Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xuxa Songtekst: alguém (hold on)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xuxa - alguém (hold on) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alguém (hold on)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xuxa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xuxa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alguém (hold on) .

Origineel

O dia ja se foi. Ta muito escuro aqui. a noite já chegou. pra onde eu vou?. Não quero correr. não vou me esconder. Por que Ele vai. me proteger. Alguém que mora. No céu gosta de mim. Alguém que mora. No céu cuida de mim. Existe alguém. eu sei. que vai me guiar. Pra onde eu tenho que andar?. Pra onde eu tenho que andar?

 

Vertaling

De dag is voorbij. Het is hier te donker. Het is nacht geworden. Waar moet ik heen? Ik wil niet vluchten. Ik wil me niet verstoppen. Omdat hij me zal beschermen. Iemand die leeft... In de hemel houdt van me. Iemand die leeft In de hemel zorgt voor mij Er is iemand waarvan ik weet dat hij me zal leiden Waar moet ik heen lopen? Waar moet ik heen lopen?