Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xuxa Songtekst: happy py

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xuxa - happy py ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happy py? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xuxa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xuxa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happy py .

Origineel

Children rap-pi. Que bom tê-lo aqui. Tico bueno. Tico buena. Vida boa-á. Live's positive. Eu espero a ti. Numa festa aqui dentro do meu coração. Aonde vou com meu amor, tu vais. Durante todo tempo. Em meu amor estás. Não faço mais nada, nem pensar. Eu vou à praia já. Olhar o teu olhar. Pra te encontrar. Me abraça, me abraça sem pensar. Ficar contigo é par. Sem muito blá-blá-blá. Eu vou voaaaaar. Aonde vou com meu amor tu vais. Durante todo tempo. Em meu amor estás

 

Vertaling

Kinderen rap-pi. Wat leuk dat je er bent. Tico bueno. Tico buena. Het leven is positief. Het leven is positief. Ik wacht op je. Op een feestje hier in mijn hart. Waar ik ga met mijn liefde, ga jij. Al die tijd. In mijn liefde ben je. Ik doe niets anders, zelfs niet denken. Ik ga nu naar het strand. Om naar je ogen te kijken. Pra te encontrar. Hou me vast, hou me vast zonder na te denken. Ficar com contigo é par. Zonder een hoop bla-bla-bla. Ik ga vliegen. Waar ik ga met mijn liefde ga jij. De hele tijd. In mijn liefde ben je