Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xuxa Songtekst: letra c

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xuxa - letra c ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van letra c? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xuxa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xuxa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals letra c .

Origineel

Eu sou o C de Craque. Depois do ponto o com. Caramba eu sou o cara. Com certeza eu sou o bom. Eu tenho som de xis. No chat e no chequim. No choro, na chupeta. Hipanzé e Cinfrim. Tambem o som de ésse. Na cidade e no cinema. No céu, no celular. Ah ah mil telefonemas. Eu sou o som de Cê. Que tem no seu computador. compartilhar comida. e no verão calor. Yeah! yeah!. Ele é o cara, ele é o bom. Ele é o cara, ele é o bom. Eu sei que você curte. Eu sou o C de cão. Todos me cutucam. Eu sou o campeão. Yeah! yeah!. Eu sou o cara - ele é o bom. Eu sou o cara - ele é o bom. Eu sou o cara - eu sou o bom

 

Vertaling

Ik ben C voor Craque. Na de dot o com. Verdomme ik ben de man. Ik ben zeker de goede. Ik heb het XIS geluid. In de chat en de chequim. In de choro, in de chupeta. Hipanzé en Cinfrim. Ook de klank van ésse. In de stad en in de bioscoop. In de lucht, op de mobiele telefoon. Ah ah duizend telefoontjes. Ik ben het geluid van Cê. Dat staat op je computer. voedsel delen. en in de zomerhitte. Ja! Ja! Hij is de man, hij is de goede man. Hij is de man, hij is de goede man. Ik weet dat je het leuk vindt. Ik ben de C van hond. Iedereen steekt me. Ik ben de kampioen. Ja! Ja! Ik ben de man - hij is de goede. Ik ben de man - hij is de goede Ik ben de man - Ik ben de goede