Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Xxanaxx Tentacion Songtekst: Changes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Xxanaxx Tentacion - Changes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Changes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Xxanaxx Tentacion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter X van Xxanaxx Tentacion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Changes .

Origineel

Mmm, baby, I don't understand this You're changing, I can't stand it My heart can't take this damage And the way I feel, can't stand it Mmm, baby, I don't understand this You're changing, I can't stand it My heart can't take this damage And the way I feel, can't stand it Mmm, baby, I don't understand it Girl, you're making it hard for me Girl, you're making it hard for me Girl, you're making it hard for me, uh Girl, you're making it hard for me Girl, you're making it hard for me Girl, you're making it hard for me Mmm, baby, I don't understand this You're changing, I can't stand it My heart can't take this damage And the way I feel, can't stand it

 

Vertaling

Mmm, schat, ik begrijp dit niet Je bent aan het veranderen, ik kan er niet tegen Mijn hart kan deze schade niet aan En de manier waarop ik me voel, kan het niet uitstaan Mmm, schat, ik begrijp dit niet Je bent aan het veranderen, ik kan er niet tegen Mijn hart kan deze schade niet aan En de manier waarop ik me voel, kan het niet uitstaan Mmm, schat, ik begrijp het niet Meisje, je maakt het moeilijk voor me Meisje, je maakt het moeilijk voor me Meisje, je maakt het moeilijk voor mij, uh Meisje, je maakt het moeilijk voor me Meisje, je maakt het moeilijk voor me Meisje, je maakt het moeilijk voor me Mmm, schat, ik begrijp dit niet Je bent aan het veranderen, ik kan er niet tegen Mijn hart kan deze schade niet aan En de manier waarop ik me voel, kan het niet uitstaan