Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Xxxtentacion Songtekst: Before I Close My Eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Xxxtentacion - Before I Close My Eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Before I Close My Eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Xxxtentacion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter X van Xxxtentacion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Before I Close My Eyes .

Origineel

Before I lay me down to sleep I pray the Lord my soul to keep I hope it's not too late for me, whoa Before I lay me down to sleep I pray the Lord my soul to keep I hope it's not too late for me, whoa Difference changing in the distance Time consumes the image, oh Difference changing in the distance Time consumes our image, whoa Before I lay me down to sleep I pray the Lord my soul to keep I hope it's not too late for me, whoa Before I lay me down to sleep I pray the Lord my soul to keep I hope it's not too late for me, whoa

 

Vertaling

Voordat ik me in slaap leg Ik bid de Heer mijn ziel te houden Ik hoop dat het niet te laat voor me is, whoa Voordat ik me in slaap leg Ik bid de Heer mijn ziel te houden Ik hoop dat het niet te laat voor me is, whoa Verschil verandert in de verte De tijd verbruikt het beeld, oh Verschil verandert in de verte Tijd verbruikt ons beeld, whoa Voordat ik me in slaap leg Ik bid de Heer mijn ziel te houden Ik hoop dat het niet te laat voor me is, whoa Voordat ik me in slaap leg Ik bid de Heer mijn ziel te houden Ik hoop dat het niet te laat voor me is, whoa