Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xxxtentacion Songtekst: changes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xxxtentacion - changes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van changes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xxxtentacion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xxxtentacion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals changes .

Origineel

Mm, baby, I don't understand this. You're changing, I can't stand it. My heart can't take this damage. And the way I feel, can't stand it. Mm, baby, I don't understand this. You're changing, I can't stand it. My heart can't take this damage. And the way I feel, can't stand it. Mm, baby, I don't understand it. Girl, you're making it hard for me. Girl, you're making it hard for me. Girl, you're making it hard for me, uh. Girl, you're making it hard for me. Girl, you're making it hard for me. Girl, you're making it hard for me. Mm, baby, I don't understand this. You're changing, I can't stand it. My heart can't take this damage. And the way I feel, can't stand it. Mm, baby, I don't understand this. You're changing, I can't stand it. My heart can't take this damage. And the way I feel, can't stand it. Mm, baby, I don't understand this. You're changing, I can't stand it. My heart can't take this damage. And the way I feel, can't stand it. Mm, baby, I don't understand it

 

Vertaling

Schatje, ik begrijp dit niet. Je verandert, ik kan het niet uitstaan. Mijn hart kan deze schade niet aan. En de manier waarop ik me voel, ik kan er niet tegen. Mm, baby, ik begrijp dit niet. Je verandert, ik kan er niet tegen. Mijn hart kan deze schade niet aan. En de manier waarop ik me voel, ik kan er niet tegen. Mm, baby, ik begrijp het niet. Meid, je maakt het me moeilijk. Meid, je maakt het me moeilijk. Meid, je maakt het me moeilijk, uh. Meid, je maakt het me moeilijk. Meid, je maakt het me moeilijk. Meid, je maakt het me moeilijk. Mm, baby, ik begrijp dit niet. Je verandert, ik kan het niet uitstaan. Mijn hart kan deze schade niet aan. En de manier waarop ik me voel, ik kan er niet tegen. Mm, baby, ik begrijp dit niet. Je verandert, ik kan er niet tegen. Mijn hart kan deze schade niet aan. En de manier waarop ik me voel, ik kan er niet tegen. Mm, baby, ik begrijp dit niet. Je verandert, ik kan er niet tegen. Mijn hart kan deze schade niet aan. En de manier waarop ik me voel, ik kan er niet tegen. Mm, baby, ik begrijp het niet