Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xxxtentacion Songtekst: dead inside (interlude)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xxxtentacion - dead inside (interlude) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dead inside (interlude)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xxxtentacion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xxxtentacion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dead inside (interlude) .

Origineel

[Verse] Dead inside Spend a lot of time stuck in this head, of mine Under the assumption love is dead, already Just let me be here Where was I? When he was feeling on you with his hands, at night? Seen the vivid pictures in my head, at night It left me in tears Where was I? When he was feeling on you with his hands? Seen the vivid pictures in my head I'm under the assumption love is dead Where was I? When he was feeling on you with his hands? I’m under the assumption love is dead Seen the vivid pictures in my head

 

Vertaling

[Verse] Dead inside Spendeer veel tijd in dit hoofd, van mij In de veronderstelling dat liefde al dood is Laat me gewoon hier zijn Waar was ik? Toen hij met zijn handen aan je zat te voelen, 's nachts? Ik zag de levendige beelden in mijn hoofd, 's nachts. Het liet me in tranen achter Waar was ik? Toen hij met zijn handen aan je zat te voelen? Ik zag de levendige beelden in mijn hoofd. Ik ben in de veronderstelling dat liefde dood is Waar was ik? Toen hij met zijn handen aan je zat te voelen? Ik ben in de veronderstelling dat de liefde dood is Ik zag de levendige beelden in mijn hoofd