Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: XXXTENTACION Songtekst: Jocelyn Flores

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: XXXTENTACION - Jocelyn Flores ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jocelyn Flores? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van XXXTENTACION! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter X van XXXTENTACION en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jocelyn Flores .

Origineel

I'm in pain, wanna put 10 shots in my brain I've been trippin' 'bout some things, can't change Suicidal, same time I'm tame Picture this, in bed, get a phone call Girl that you fucked with killed herself That was this summer and nobody helped And ever since then, man, I hate myself Wanna fuckin' end it, pessimistic All wanna see me with no pot to piss in But niggas been excited 'bout the grave I'm diggin' Havin' conversations 'bout my haste decisions Fuckin' sickenin'; at the same time Memories surface through the grapevine 'Bout my uncle playin' with a slip knot Post-traumatic stress got me fucked up Been fucked up since the couple months they had a nigga locked up

 

Vertaling

Ik heb pijn, wil 10 schoten in mijn hersenen zetten Ik heb trippin '' over sommige dingen, kan niet veranderen Zelfmoord, dezelfde tijd ben ik makkelijk Stel dit in bed, bel een telefoontje Meisje dat je fucked met vermoordde zichzelf Dat was deze zomer en niemand hielp En sindsdien, man, haat ik mezelf Wil je het stoppen, pessimistisch Alles wil me zien zonder pot te pissen Maar Niggas was opgewonden 'in het graf, dat ben ik graven' Havin 'gesprekken' over mijn haastbeslissingen Fuckin 'sickenin'; tegelijkertijd Herinneringen vallen door de wijnstok 'Met mijn oom playin' met een slipknoop Post-traumatische stress kreeg me geneukt Geworden sinds de paar maanden, hebben ze een nigga opgesloten