Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: xzibit Songtekst: scent of a woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: xzibit - scent of a woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van scent of a woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van xzibit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter x van xzibit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals scent of a woman .

Origineel

Yeah, check it out, they say behind every strong man Is an even stronger woman [Chorus] Cause she, was put here to defeat me Cause she, cuss me out, quick to leave me Cause she, not what I want, not what I want, not what I need Cause she, blow my phone up, to reach me Cause she, tried to lock, now she leaves me Cause she, not what I want, not what I want, not what I need Man, X aint' with that sucka shit I'm from a place, where they quick to say "Fuck A Bitch" And gettin' grits, off of pussy, try ta get a hitch But I'm a bachelor, stackin' it, drinkin', need to quit Me and my clique, ride through cities like we own the shit You caught my eye, looking fly, body lookin' thick So who am I? I reply with my government, exchange the numbers Escapades for days, satisfying my hunger Don't trip, you from a long list, a long line Get in line, you so fucking fine, you spendin' time Introduce you as a friend of mine, never my woman I got twenty twenty cord vision, seein' you comin' Livin' my life, I don't need a wife But you persist, tryin' ta strengthen our relationship But I'm a dog, and a dog gotta run the streets Without a leash, this ain't workin' so I'm sayin' peace You ain't the one for me! [Chorus] You found some way to hold on, through all the bullshit Never seen a woman so strong, I used to pull shit Now them days, long been gone, I gotta move in them streets Provide a place for all my peoples to eat I'm feelin' stuck, had to hustle up The ATF hit the house, had me shackled up You lost your mind, hate the time, I was in and out You never let a brother down, when you stressin' out You stressin' wanted me, to figure out a different route You could've left, but you a rider and stuck it out And it's a trip, because it's like you never missed a beat You waited anxiously, patiently, stayin' strong for me I sat aside, thinking back to the way I was The way I am, and how I gotta be a stronger man I understand that you love me and you want the best But if you want to take the good, you gotta take the rest I rock a vest, baby! Cause I, run these streets for my struggle Cause I, carry heat for my troubles Cause I, is that what you want, is that what you want, is that what you need? Cause I, want family so I'm buildin' Cause I, want futures for my children Cause I, is that what you want, is that what you want, is that what you need? And all this time it was you Baby forgive me for the pain, I was puttin' you through It's me and you against the world, so I'm keepin' it true I know I haven't been the best, the wrong things I pursue I used to think I was the MAN, wasn't havin' a clue I wasn't lookin' for no love, but I found it in you It's so true, behind every great man is a women Every time you call me, Baby Girl, I'm a come runnin' You got a soldier livin' right, girl you saved my life I sacrifice, anything to keep my family tight I seen the light, and when the world try to beat me down You always given me another reason, I can smile Cause you believed in me, when there was nothin' there to see My wife can be my better half, complete my family tree Ugh, nothin' can stop us now, Vera Wang gown Watchin' your father, walk his little lady down the isle Cause you the one for me! Cause she, was put here to complete me Cause she, wooze the earth, underneath me Cause she, got what I want, got what I want, got what I need Cause she, won't let go, she won't leave me Cause she, won't leave, what she don't need me Cause she, got what I want, got what I want, got what I need Dedicated to the real ones out there Ugh, yeah, this is for you

 

Vertaling

Ja, kijk maar, ze zeggen dat achter elke sterke man staat een nog sterkere vrouw [Chorus] Cause she, was put here to defeat me Cause she, cuss out me, quick to leave me Cause she, not what I want, not what I want, not what I need Cause she, blow my phone up, to reach me Cause she, tried to lock, now she leaves me Cause she, not what I want, not what I want, not what I need Man, X aint' with that sucka shit Ik kom van een plaats, waar ze snel zeggen "Fuck A Bitch" En ze krijgen grutten, van poesjes, proberen een lift te krijgen Maar ik ben vrijgezel, stapelgek, drinkend, moet stoppen Ik en mijn kliek, rijden door steden alsof we de shit bezitten Je viel me op, je ziet er goed uit, lichaam ziet er dik uit Dus wie ben ik? Ik antwoord met mijn regering, wissel de nummers uit Dagenlange escapades, bevredigen mijn honger Niet struikelen, jij van een lange lijst, een lange rij Ga in de rij staan, je bent zo verdomd goed, je brengt tijd door Introduceer je als een vriend van me, nooit mijn vrouw I got twenty twenty cord vision, seein' you comin' Livin' my life, I don't need a wife Maar je blijft volhouden, proberen onze relatie te versterken But I'm a dog, and a dog gotta run the streets Zonder een leiband, dit werkt niet dus ik zeg vrede Jij bent niet de ware voor mij! [Chorus] Je vond een manier om vol te houden, door alle bullshit Ik heb nog nooit een vrouw zo sterk gezien. Nu zijn die dagen al lang voorbij, ik moet me in de straten bewegen Een plaats voorzien voor al mijn mensen om te eten Ik voel me vastzitten, moest me opjagen De ATF kwam naar het huis, liet me in de boeien slaan. Je verloor je verstand, haat de tijd, ik was in en uit Je laat nooit een broeder in de steek, als je gestrest bent Je wilde dat ik een andere route zou nemen. Je had weg kunnen gaan, maar je bent een ruiter en hebt het volgehouden En het is een reis, want het is alsof je nooit een slag gemist hebt Je wachtte angstig, geduldig, bleef sterk voor mij Ik zat opzij en dacht terug aan hoe ik was Zoals ik ben, en hoe ik een sterkere man moet zijn Ik begrijp dat je van me houdt en dat je het beste wilt. Maar als je het goede wilt, moet je de rest nemen. I rock a vest, baby! Want ik loop door deze straten voor mijn strijd. Want ik draag warmte voor mijn problemen Want ik, is dat wat je wilt, is dat wat je wilt, is dat wat je nodig hebt? Omdat ik een familie wil, dus ik ben aan het bouwen. Omdat ik een toekomst wil voor mijn kinderen Cause I, is dat wat je wilt, is dat wat je wilt, is dat wat je nodig hebt? En al die tijd was jij het Baby, vergeef me voor de pijn, die ik je heb aangedaan Het is jij en ik tegen de wereld, dus ik hou het eerlijk Ik weet dat ik niet de beste ben geweest, de verkeerde dingen die ik nastreefde Ik dacht altijd dat ik de man was, maar ik had geen idee Ik was niet op zoek naar liefde, maar ik vond het in jou Het is zo waar, achter elke grote man staat een vrouw Elke keer als je me roept, Baby Girl, kom ik aanrennen Je hebt een soldaat die goed leeft, meisje je hebt mijn leven gered Ik offer alles op om mijn familie te beschermen Ik heb het licht gezien, en als de wereld me probeert neer te slaan You always gave me another reason, I can smile Want jij geloofde in mij, toen er niets te zien was Mijn vrouw kan mijn betere helft zijn, mijn stamboom compleet maken Ugh, niets kan ons nu nog stoppen, Vera Wang jurk Kijkend naar je vader, die zijn kleine dame naar het altaar brengt Want jij bent de ware voor mij. Omdat zij hier is om mij compleet te maken. Cause she, wooze the earth, under me Cause she, got what I want, got what I want, got what I need Cause she, won't let go, she won't leave me Cause she, won't leave, what she don't need me Cause she, got what I want, got what I want, got what I need Opgedragen aan de echte die er zijn Ugh, yeah, this is for you