Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Yanni Songtekst: Love Is All

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Yanni - Love Is All ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love Is All? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Yanni! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Yanni en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love Is All .

Origineel

Was raining in my heart Falling deep inside of me Drowning in my soul This silence rushes over me I am breath against this fire And I will not turn away I'm waiting for time to carry me Like a tempest to the sea Standing strong Watching over Love will keep me believing through the dark can you hear me calling Holding on when I'm dreaming Love is all Love is all Thundering on high Love was all I knew before I fell And now the shots of man Are echoing inside myself I am breath against this fire And I will not turn away I'm waiting for time to carry me Like a tempest to the sea Standing strong Watching over Love will keep me believing through the dark can you hear me calling Holding on when I'm dreaming Love is all Love is all

 

Vertaling

Regende in mijn hart Vallende diep in mij Verdrinken in mijn ziel Deze stilte snelt over mij Ik ben adem tegen dit vuur En ik zal niet afwenden Ik wacht op tijd om me te dragen Net als een storm op de zee status sterk Waken over Liefde zal me blijven geloven door het donker hoor je me belt Vasthouden aan toen ik droom Liefde is alles Liefde is alles Donderen op hoog Liefde was alles wat ik wist voordat ik viel En nu de schoten van de mens Echoën in mijzelf Ik ben adem tegen dit vuur En ik zal niet afwenden Ik wacht op tijd om me te dragen Net als een storm op de zee status sterk Waken over Liefde zal me blijven geloven door het donker hoor je me belt Vasthouden aan toen ik droom Liefde is alles Liefde is alles