Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Yannick Noah Songtekst: Tu Es La

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Yannick Noah - Tu Es La ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tu Es La? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Yannick Noah! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Yannick Noah en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tu Es La .

Origineel

Tu es là, Au fond de mes bras, les mots de ma voix L’esprit de mes lois. Tu es là, Comme une évidence, ma plus belle chance Plus simple qu’un choix. Et tu es de mon pays Celui que j’ai choisi Un coin de paradis Au bout de mes nuits. Tu es là, Si belle et entière, si douce mais fière, Et sûre de tes choix. Tu es là. Tu es là, Même loin de toi, et loin de tes bras Si loin que je sois. Tu es là, Si tendre présence, plus fort qu’une alliance Que je garde en moi. Même quand la mer se lève Même quand le ciel est gris Je me plonge dans tes yeux Retrouver ce que je veux Et c’est toi, et tu seras. Tu seras, Au fond de mes bras, les mots de ma voix L’esprit de mes lois. Tu seras, Comme une évidence, ma plus belle chance, Plus simple qu’un choix.

 

Vertaling

U bent hier Diep in mijn armen, de woorden van mijn stem De geest van mijn wetten. U bent hier Zo vanzelfsprekend, mijn beste geluk Eenvoudiger dan een keuze. En je bent in mijn land Degene die ik gekozen Een stukje paradijs Na mijn nachten. U bent hier Zo mooi en compleet, zo lief maar trots En zeker van je keuzes. Je bent er. U bent hier Zelfs van u weg, en van uw arm Tot nu toe ben ik. U bent hier Als het houden van aanwezigheid, een sterkere alliantie Ik blijf in mij. Zelfs wanneer de zee stijgt Zelfs wanneer de lucht is grijs Ik dompel me in je ogen Vind wat ik wil En het is u, en u wil. U zult, Diep in mijn armen, de woorden van mijn stem De geest van mijn wetten. U zult, Zo vanzelfsprekend, mijn beste kans Eenvoudiger dan een keuze.