Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yasiin bey Songtekst: promised land

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yasiin bey - promised land ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van promised land? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yasiin bey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yasiin bey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals promised land .

Origineel

I left my home in Norfolk Virginia California on my mind I straddled that Greyhound, rode him into Raleigh And on across to Caroline Stopped in Charlotte and bypassed Rock Hill We never was a minute late We was ninety miles out of Atlanta by sundown Rollin' out of Georgia State We had motor trouble It turned into a struggle half way 'cross Alabama And that 'Hound broke down and left us all stranded In downtown Birmingham Right away I bought me a through train ticket Ridin' cross Mississippi Clean And I was on that midnight flyer out of Birmingham Smoking into New Orleans Somebody help me get out of Louisiana Just help me get to Houston town And there're people there who care a little 'bout me And they won't let the poor boy down Sure as you're born they bought me a silk suit Put luggage in my hands And I woke up high over Albuquerque On a jet to the promised land Workin' on a T-bone steak a la carte Flying over to the Golden State Oh, when the pilot told me in thirteen minutes He would set us at the terminal gate Swing low sweet chariot come down easy Taxi to the terminal zone Cut your engines and cool your wings And let me make it to the telephone Los Angeles, give me Norfolk Virginia Tidewater, four, ten-o-nine Tell the folks back home this is the promised land callin' And the poor boy's on the line

 

Vertaling

Ik verliet mijn huis in Norfolk Virginia Californië in mijn gedachten. Ik sprong op die Greyhound, reed hem naar Raleigh en verder naar Caroline Stopte in Charlotte en omzeilde Rock Hill We waren nooit een minuut te laat We waren 90 mijl van Atlanta verwijderd tegen zonsondergang Rijdend uit Georgia State We hadden motorpech Het werd een gevecht halverwege Alabama En die 'Hound ging kapot en liet ons allemaal gestrand achter In het centrum van Birmingham Meteen kocht ik een treinkaartje Rijdend door Mississippi Clean En ik zat op die middernachtelijke vlucht vanuit Birmingham Rokend naar New Orleans Iemand hielp me Louisiana te verlaten Help me gewoon naar Houston town En er zijn daar mensen die een beetje om me geven En ze zullen de arme jongen niet in de steek laten Zo zeker als je geboren bent kochten ze een zijden pak voor me Ze gaven me bagage in mijn handen En ik werd wakker hoog boven Albuquerque On a jet to the promised land Werkend aan een T-bone steak a la carte Flying over to the Golden State Oh, toen de piloot me over dertien minuten vertelde Hij ons bij de terminal gate zou zetten Swing low sweet chariot come down easy Taxi naar de terminal zone Zet je motoren uit en koel je vleugels En laat me de telefoon halen Los Angeles, geef me Norfolk Virginia Tidewater, vier, tien-o-negen Vertel de mensen thuis dat dit het beloofde land is And the poor boy's on the line