Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ybn cordae Songtekst: sucker for love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ybn cordae - sucker for love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sucker for love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ybn cordae! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van ybn cordae en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sucker for love .

Origineel

[Verse 1] When I first met her in seventh period Body was something serious Told her that I was curious Could I get your number, digits and address And maybe later I could get inside your mattress Forgive me but that's just suck on my mental Plus you is who I'm really into Touching bodies so gentile But you don't know what I've been through More than just meets the eye But I'm trying to look deep inside Plus I wanted to be that guy So I'll never just cheat or lie Cuz you special to me She remind me of rose petals, and the meadow in spring But she attracted to the devil in me She said, "Her life was bad for me" Thinking irrationally On her back, she ride so attractively I love growing so rapidly Then we start sharing our thoughts and getting personal She starts to talk about the other guys that hurt her soul She said that your no different You learn it then you live it She start touching my pendant Then we start touching and kissing [Chorus] Why don't you love me? Why do you hate me? Cuz you that soul that's on mind, I'm going crazy Why I am I such a sucker for love Damn, I'm such a sucker for love Why don't you love me? Why do you hate me? Cuz you that soul that's on mind, I'm going crazy Why I am I such a sucker for love Damn, I'm such a sucker for love [Verse 2] And I can see all the hurt and pain that is in her eyes But I'm like any other guy, tryna get in her thighs Sometimes she say she mess with other girls to improvise Saying that niggas ain't shit and just start to minimize Couple months later, finally go to her house She starts the kissing on my neck, and so I open her blouse I ask her, "Can I penetrate?" She said she never been afraid Going through this renegade As our thoughts just interchange [Chorus] Why don't you love me? Why do you hate me? Cuz you that soul that's on mind, I'm going crazy Why I am I such a sucker for love Damn, I'm such a sucker for love Why don't you love me? Why do you hate me? Cuz you that soul that's on mind, I'm going crazy Why I am I such a sucker for love Damn, I'm such a sucker for love

 

Vertaling

[Verse 1] Toen ik haar voor het eerst ontmoette in de zevende periode Body was something serious Told her that I was curious Kon ik je nummer, cijfers en adres krijgen En misschien kan ik later in je matras komen Vergeef me, maar dat is niet goed voor mijn geest. Plus jij bent degene die ik echt leuk vind Aanraken van lichamen zo zachtaardig But you don't know what I've been through More than just meets the eye Maar ik probeer diep van binnen te kijken En ik wilde die man zijn Dus ik zal nooit bedriegen of liegen Want jij bent speciaal voor mij Ze doet me denken aan rozenblaadjes, en de weide in de lente Maar ze voelde zich aangetrokken tot de duivel in mij Ze zei, "Haar leven was slecht voor mij" irrationeel denkend Op haar rug, rijdt ze zo aantrekkelijk Mijn liefde groeit zo snel Dan beginnen we onze gedachten te delen en worden persoonlijk Ze begint te praten over de andere jongens die haar ziel kwetsten Ze zei dat jij niet anders bent Je leert het, dan leef je. Ze begon mijn hanger aan te raken Dan beginnen we aan te raken en te kussen [refrein] Waarom hou je niet van me? Waarom haat je me? Omdat jij die ziel bent die aan het denken is, ik word gek Why I am such a sucker for love Damn, I'm such a sucker for love Why don't you love me? Waarom haat je me? Omdat jij die ziel bent die aan het denken is, ik word gek Waarom ben ik zo'n sukkel voor liefde Damn, I'm such a sucker for love [Verse 2] And I can see all the hurt and pain that is in her eyes But I'm like any other guy, tryna get in her thighs Sometimes she say she mess with other girls to improvise Ze zegt dat niggas niet deugen en begint te minimaliseren. Paar maanden later, ga ik eindelijk naar haar huis. Ze begint in mijn nek te zoenen, en dus open ik haar blouse. Ik vraag haar, "Mag ik penetreren?" Ze zei dat ze nooit bang was geweest. Going through this renegade As our thoughts just interchange [Chorus] Why don't you love me? Waarom haat je me? Cuz you that soul that's on mind, I'm going crazy Why I am such a sucker for love Damn, I'm such a sucker for love Why don't you love me? Why do you hate me? Cuz you that soul that's on mind, I'm going crazy Waarom ben ik zo'n sukkel voor liefde Damn, I'm such a sucker for love