Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yeah yeah yeahs Songtekst: gold lion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yeah yeah yeahs - gold lion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gold lion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yeah yeah yeahs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yeah yeah yeahs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gold lion .

Origineel

[Verse 1] Gold Lion's gonna tell me where the light is Gold Lion's gonna tell me where the light is Take our hands out of control Take our hands out of control [Chorus] Now, tell me what you saw Tell me what you saw There was a crowd of seeds Inside, outside I must have done a dozen each It was the height I grew The weight, the shell was crushing you I've been around a few Tell me what you saw I'll tell you what to Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh [Verse 2] Gold Lion's gonna tell me where the light is Gold Lion's gonna tell me where the light is Take our hands out of control Take our hands out of control [Bridge] Outside, Inside This is a moon without a tide We'll build a fire in your eyes We'll build a fire When the cover's getting brighter, cold desire Makes a moon without a tide [Chorus] Tell me what you saw I'll tell you what to Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh [Outro] Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh

 

Vertaling

[Verse 1] Gold Lion's gaat me vertellen waar het licht is Gold Lion's gaat me vertellen waar het licht is Take our hands out of control Take our hands out of control [refrein] Nou, vertel me wat je zag Vertel me wat je zag Er was een menigte van zaden Binnen, buiten Ik moet er een dozijn van gemaakt hebben Het was de hoogte die ik groeide Het gewicht, de schaal verpletterde je Ik ben in de buurt van een paar geweest Vertel me wat je zag. I'll tell you what to Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh [Verse 2] Gouden Leeuw gaat me vertellen waar het licht is Gold Lion's gonna tell me where the light is Take our hands out of control Take our hands out of control [Bridge] Buiten, Binnen This is a moon without a tide We bouwen een vuur in je ogen We bouwen een vuur When the cover's getting brightighter, cold desire Maakt een maan zonder getij [Chorus] Vertel me wat je zag I'll tell you what to Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh [Outro] Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh Ooh ooh, ooh ooh, ooh ooh, ohh ohh