Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Years And Years Songtekst: Eyes Shut

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Years And Years - Eyes Shut ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Eyes Shut? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Years And Years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Years And Years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Eyes Shut .

Origineel

"Eyes Shut" Throw your heart to me Let it fall and hit the ground Let it go Your timing was so wrong I just want to be found And Ooh... And I… Yeah, I've got the lines I've got the lines Oh it's brighter this time This type of mine This disguise Oh you talk, ooh, to me Well, nothing's gonna hurt me with my eyes shut I can see through them I can see through them I am drawing pictures I'm evading I will not use them I will not use them Again And it starts again You come over with your friends I don't wanna talk to them And all I really want Is to start again And oh... And I… Yeah, I've got the lines I've got the lines Oh it's brighter this time This type of mine This disguise Oh you talk, ooh, to me Well, nothing's gonna hurt me with my eyes shut I can see through them I can see through them I am drawing pictures I'm evading I will not use them I will not use them [2x] 'Cause I wanna be bigger than life For you For you And nothing's gonna hurt me with my eyes shut I can see through them I can see through them And I am drawing pictures I'm evading I will not use them I will not use them No, nothing's gonna hurt me with my eyes shut I can see through them I can see through them

 

Vertaling

"Eyes Shut" Gooi je hart voor mij Laten vallen en de grond raken Laat het los Uw timing was zo verkeerd Ik wil gewoon worden gevonden En Ooh ... En ik… Ja, ik heb de lijnen gekregen Ik heb de lijnen gekregen Oh het is helderder dit moment Dit type van mij Deze vermomming Oh je praat, ooh, voor mij Nou, ga niets kwetsen me met mijn ogen dicht Ik kan door hen te zien Ik kan door hen te zien Ik ben het tekenen foto's die ik ben ontwijken Ik zal ze niet gebruiken Ik zal ze niet gebruiken Opnieuw En het begint weer Je komt dan met je vrienden Ik wil niet met ze praten En alles wat ik echt wil Is om opnieuw te beginnen En oh ... En ik… Ja, ik heb de lijnen gekregen Ik heb de lijnen gekregen Oh het is helderder dit moment Dit type van mij Deze vermomming Oh je praat, ooh, voor mij Nou, ga niets kwetsen me met mijn ogen dicht Ik kan door hen te zien Ik kan door hen te zien Ik ben het tekenen foto's die ik ben ontwijken Ik zal ze niet gebruiken Ik zal ze niet gebruiken [2x] Want ik wil zijn groter dan het leven Voor jou Voor jou En gaat niets kwetsen me met mijn ogen dicht Ik kan door hen te zien Ik kan door hen te zien En ik ben het tekenen foto's die ik ben ontwijken Ik zal ze niet gebruiken Ik zal ze niet gebruiken Nee, ga niets kwetsen me met mijn ogen dicht Ik kan door hen te zien Ik kan door hen te zien