Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Years And Years Songtekst: Take Shelter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Years And Years - Take Shelter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Take Shelter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Years And Years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Years And Years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Take Shelter .

Origineel

I'll wait until you have to go, I'll make it so you never ever know How much I have messed it up! We're running 'round like we don't care, It's gonna leave its marks somewhere, Do you want to show me something new? (You go now, reached my top anyway You go now, reached my top anyway) Just tell me what I have to do, To keep myself apart from you All your colors start to burn I know I wanted far too much, Then I thought that wouldn't be enough All this talk is closing you. Take shelter, Take the pressure, Do what you want tonight, it's alright, If you want to get used, You get used! Take shelter, Take the pressure, Do what you want tonight, it's alright, If you want to get used, Then get used! I don't really wanna stop myself Nobody's gonna tell me I need help, Are you coming over soon? I need you at the darkest time You hold me, and I have to shut my eyes I'm shy, cannot be what you like. (You go down, reached my top anyway You go down, reached my top anyway) Just tell me what I have to do, To keep myself apart from you All your colors start to burn. And take shelter, Take the pressure, Do what you want tonight, it's alright, If you want to get used, Then get used! Take shelter, Take the pressure, Do what you want tonight, it's alright, If you want to get used, Then get used! I don't really need this pressure to go If you wanna find love, If you wanna find something more I'll be the one to run for you. I don't really need this pressure to go If you wanna find love, If you wanna find something more I'll be the one to run for you! Take shelter, Take the pressure, Do what you want tonight, it's alright, If you want to get used, Then get used! And take shelter (shelter) Take the pressure, Do what you want tonight, it's alright If you want to get used!

 

Vertaling

Ik wacht tot je moet gaan, Ik zal het te maken, zodat je nooit weet Hoeveel ik heb het verknald! We lopen 'rond als we niet schelen, Het zal zijn sporen achterlaten ergens, Wil je dat ik iets nieuws te laten zien? (Je gaat nu, bereikte mijn top toch Je gaat nu, bereikte mijn top toch) Vertel me wat ik moet doen, Om mezelf uit elkaar te houden van u Al uw kleuren beginnen te branden Ik weet dat ik wilde te veel, Toen dacht ik dat zou niet genoeg zijn Al dat gepraat sluit u. Schuilen, Neem de druk, Doe wat je vanavond wilt, het is in orde, Als u wilt wennen, Je went! Schuilen, Neem de druk, Doe wat je vanavond wilt, het is in orde, Als u wilt wennen, Dan wennen! Ik heb niet echt wil stoppen met mezelf Niemand gaat vertellen me dat ik hulp nodig, Kom je dan snel? Ik heb je nodig in de donkerste tijd Je houd me, en ik mijn ogen dicht Ik ben verlegen, kan niet zijn wat je wilt. (Je naar beneden gaan, bereikte mijn top toch Je naar beneden gaan, bereikte mijn top toch) Vertel me wat ik moet doen, Om mezelf uit elkaar te houden van u Al uw kleuren beginnen te branden. En schuilen, Neem de druk, Doe wat je vanavond wilt, het is in orde, Als u wilt wennen, Dan wennen! Schuilen, Neem de druk, Doe wat je vanavond wilt, het is in orde, Als u wilt wennen, Dan wennen! Ik heb niet echt deze druk moeten gaan Als je wilt liefde vinden, Als je wil weten iets meer Ik zal het een te draaien voor u. Ik heb niet echt deze druk moeten gaan Als je wilt liefde vinden, Als je wil weten iets meer Ik zal het een te draaien voor u zijn! Schuilen, Neem de druk, Doe wat je vanavond wilt, het is in orde, Als u wilt wennen, Dan wennen! En neem onderdak (shelter) Neem de druk, Doe wat je vanavond wilt, het is in orde Als u wilt om te wennen!