Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Years En Years Songtekst: Disire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Years En Years - Disire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Disire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Years En Years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Years En Years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Disire .

Origineel

I must be tough I must behave, I must keep fighting Don't give it up I want to keep us compromising Open your arms and pray To the truth that you're denying Give in to the game To the sense that you've been hiding Where are you taking me? I can't be blamed I want you to want me again Is it desire Or is it love that I'm feeling for you I want desire 'Cause your love only gets me abused Give me that rush I want to show you what you've been missing Am I enough To keep your other lovers hidden Where are you taking me? I can't be blamed I want you to want me again Is it desire Or is it love that I'm feeling for you I want desire 'Cause your love only gets me abused Is it desire (is it desire) Or is it love that I'm feeling for you I want desire I wanna see what you're willing to lose You know that you've got me You've locked me down You tell me you want me You need it now You know that you've got me You've locked me down You tell me you want me now Is it desire? (Is it desire) Or is it love that I'm feeling for you I want desire (I want desire) 'Cause your love only gets me abused Is it desire? (Is it desire) Or is it love that I'm feeling for you? (That I'm feeling for you) I want desire I wanna see what you're willing to lose (ooh what you're willing to lose)

 

Vertaling

Ik moet hard zijn Ik moet gedragen, ik moet blijven vechten Doe het niet opgeven Ik wil ervoor zorgen dat we afbreuk te doen aan Open je armen en bidden Om de waarheid dat je ontkennen Geef toe aan het spel Om het gevoel dat je hebt verstopt Waar breng je me heen? Ik kan niet worden verweten Ik wil dat je me weer willen Is het verlangen Of is het de liefde die ik voel voor jou Ik wil verlangen Want je liefde alleen krijgt me misbruikt Geef mij dat stormloop Ik wil je laten zien wat je hebt gemist Ben ik genoeg Om uw andere liefhebbers te houden verborgen Waar breng je me heen? Ik kan niet worden verweten Ik wil dat je me weer willen Is het verlangen Of is het de liefde die ik voel voor jou Ik wil verlangen Want je liefde alleen krijgt me misbruikt Is het verlangen (is het verlangen) Of is het de liefde die ik voel voor jou Ik wil verlangen Ik wil zien wat je bereid bent te verliezen bent Je weet dat je me hebt Je hebt me vergrendeld Je vertelt me ??dat je me wilt Je moet het nu Je weet dat je me hebt Je hebt me vergrendeld Je vertelt me ??dat je me nu wilt Is het verlangen? (Is het verlangen) Of is het de liefde die ik voel voor jou Ik wil verlangen (ik wil verlangen) Want je liefde alleen krijgt me misbruikt Is het verlangen? (Is het verlangen) Of is het de liefde die ik voel voor jou? (Dat ik voel voor jou) Ik wil verlangen Ik wil zien wat je bereid bent te verliezen bent (ooh wat je bereid bent te verliezen bent)