Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Years & Years Songtekst: Deisre

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Years & Years - Deisre ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Deisre? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Years & Years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Years & Years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Deisre .

Origineel

I must be tough I must behave, I must keep fighting Don't give it up I want to keep us compromising Open your arms and pray To the truth that you're denying Give in to the game To the sense that you've been hiding Where are you taking me? I can't be blamed I want you to want me again Is it desire Or is it love that I'm feeling for you I want desire Cause your love only gets me abused Give me that rush I want to show you what you've been missing Am I enough To keep your other lovers hidden Where are you taking me? I can't be blamed I want you to want me again Is it desire Or is it love that I'm feeling for you I want desire Cause your love only gets me abused Is it desire Or is it love that I'm feeling for you I want desire I wanna see what you're willing to lose You know that you've got me You've locked me down You tell me you want me You need it now You know that you've got me You've locked me down You tell me you want me now Is it desire Or is it love that I'm feeling for you I want desire Cause your love only gets me abused Is it desire? Or is it love that I'm feeling for you? I want desire I wanna see what you're willing to lose

 

Vertaling

Ik moet hard zijn Ik moet gedragen, ik moet blijven vechten Niet opgeven Ik wil houden ons compromitteren Open je armen en bid Om de waarheid dat je ontkennen Geef toe aan het spel Om het gevoel dat je hebt te verbergen Waar breng je me heen? Ik kan niet worden verweten Ik wil dat je me weer willen Is het verlangen Of is het de liefde die ik voel voor jou Ik wil verlangen Veroorzaken alleen je liefde krijgt me misbruikt Geef mij dat haast Ik wil je laten zien wat je hebt gemist Ben ik genoeg Om uw andere geliefden te houden verborgen Waar breng je me heen? Ik kan niet worden verweten Ik wil dat je me weer willen Is het verlangen Of is het de liefde die ik voel voor jou Ik wil verlangen Veroorzaken alleen je liefde krijgt me misbruikt Is het verlangen Of is het de liefde die ik voel voor jou Ik wil verlangen Ik wil zien wat je bereid bent te verliezen bent Je weet dat je me hebt Je hebt me vergrendeld Je vertelt me ??dat je me wilt Je moet het nu Je weet dat je me hebt Je hebt me vergrendeld Je vertelt me ??dat je wilt dat ik nu Is het verlangen Of is het de liefde die ik voel voor jou Ik wil verlangen Veroorzaken alleen je liefde krijgt me misbruikt Is het verlangen? Of is het de liefde die ik voel voor jou? Ik wil verlangen Ik wil zien wat je bereid bent te verliezen bent