Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Years & Years Songtekst: King

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Years & Years - King ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van King? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Years & Years! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Years & Years en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals King .

Origineel

I caught you watching me under the light Can I be your line? They say it’s easy to leave you behind I don’t wanna try Come and take that test Hold courage to your chest Don’t wanna wait for you Don’t wanna have to lose All that I compromised to feel another high I've got to keep it down tonight And oh, oh, oh I was a king under your control And oh, oh, oh I wanna feel like you've let me go So let me go Don’t you remember how I used to like Being on the line? I dreamed you dreamed of me calling out my name Is it worth the price? Come and take that test Hold courage to your chest Don’t wanna wait for you Don’t wanna have to lose All that I compromised to feel another high I’ve got to keep it down tonight And oh, oh, oh I was a king under your control And oh, oh, oh I wanna feel like you’ve let me go I had to break myself to carry on No love and no admission Take this from me tonight Oh, let’s fight (x3) And oh,oh,oh And oh, oh, oh I was a king under your control And oh, oh, oh I wanna feel like you’ve let me go So let me go Let go, let go, let go of everything (x4)

 

Vertaling

Ik ving je me kijken onder het licht Mag ik uw lijn? Ze zeggen dat het is makkelijk om je achter te laten Ik wil niet te proberen Kom en neem die test Houd moed om uw borst Wil niet op je wachten Wil niet te verliezen Alles wat ik gecompromitteerd aan een andere hoge voelen Ik moet het naar beneden vanavond te houden En oh, oh, oh Ik was een koning onder uw controle En oh, oh, oh Ik wil het gevoel dat je hebt me laten gaan Dus laat me gaan Weet je niet meer hoe ik vroeger graag Omdat op de lijn? Ik droomde je gedroomd van mij roepen mijn naam Is het de prijs waard? Kom en neem die test Houd moed om uw borst Wil niet op je wachten Wil niet te verliezen Alles wat ik gecompromitteerd aan een andere hoge voelen Ik moet het naar beneden vanavond te houden En oh, oh, oh Ik was een koning onder uw controle En oh, oh, oh Ik wil het gevoel dat je hebt me laten gaan Ik moest mezelf te breken om door te gaan Geen liefde en geen toelating Neem dit van mij vanavond Oh, laten we vechten (x3) En oh, oh, oh En oh, oh, oh Ik was een koning onder uw controle En oh, oh, oh Ik wil het gevoel dat je hebt me laten gaan Dus laat me gaan Laten gaan, laten gaan, laten gaan van alles (x4)