Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yelawolf Songtekst: in this world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yelawolf - in this world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in this world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yelawolf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yelawolf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in this world .

Origineel

[Intro: Yelawolf & Eminem] (In this world, in this world!) Yeah, aight Marshall, uh (Well, I'm think you can tell 'em today) Who am I? (Yelawolf) (And now you need to bring 'em into this world!) [Hook] It’s getting hard to be me Every where I go, somebody’s looking at me And If I ever need something, I’mma get it for myself Cause I’m the only person thinking ‘bout me It’s getting hard to be me Everywhere I go, somebody’s looking at me And if you gon’ compare me at all best compare me to myself Cause I’m the only person fucking with me! [Verse 1] In this world of sticks, hicks and chicks with aqua net spray Shhh-shut up motherfucker don’t disrespect these country ways, yeah! Alabama, if yeen know, I ain’t hiding a damn thing, I just like to lean low Yeah, I’m the theme show stereotypical beanpole Slim, tall, tatted, let me add that I gotta green glow From all the Mountain Dew that I consume from a mason jar In a racing car, chase it with a tall ice brew Let me not leave you confused, what I represent culturally Trash bag full of freon, I’m huffin’ puffin’ on potpourri That gummo’s squeaky swingin’ gate in front of that trap house Trailer park is sewed up and Billy done pulled that ac out [Hook] It’s getting hard to be me Every where I go, somebody’s looking at me And If I ever need something, I’mma get it for myself Cause I’m the only person thinking ‘bout me It’s getting hard to be me Everywhere I go, somebody’s looking at me And if you gon’ compare me at all best compare me to myself Cause I’m the only person fucking with me! [Verse 2] Wonder what I got inside this Chevrolet Trunk I’m hiding About ten Bodies on a fishing line with baby clothes on consignment Came to the Game so broke that I still find one-dollar bills and get a thrill That’s the kind of shit that leaves my pickle dill'd Siding on the single-wide got icicle steel, too cold Got a kerosene heater to heat up the grill, meatloaf? Daddy’s in jail again for shuffling pills, we know Man I’ve only come to give you a peep show, (In this world) I run across the South Like a wild stream, smiling I’ve seen more colorful mushrooms than a child’s dream on an island Desolate left behind, cause my state is a state of grime God said, 1979, go change the minds (In this world) [Hook] It’s getting hard to be me Every where I go, somebody’s looking at me And If I ever need something, I’mma get it for myself Cause I’m the only person thinking ‘bout me It’s getting hard to be me Everywhere I go, somebody’s looking at me And if you gon’ compare me at all best compare me to myself Cause I’m the only person fucking with me! [Verse 3] Yelawolf, Hi my name is President O' Bama, I’m so shameless I’m taking it all, so what am I saying? I’m the voice of every small town (In this world) Like a light in the pipe, with a mic And take flight in this life, I'm a sight Put a vice-grip lock on my right to fight Despite the way you may feel about sights and sounds That I might put down, about prices found on a sack of that white Heaven is a place in a 7/11, I can never get away from hell Found hell in the bible-belt, and found love in a 6-pack on the shelf Went to the seashore to see more, but Leroy didn’t seem sure to me So I took Leroy to Alabama, he bought the hat and bought the tee Converted him y’all, I gave him convertible thoughts When he saw that big buck hangin’ on the wall (Yeah) I’m off by a millimeter, I’m on by a million light-years and 2 liters A pint of moonshine, I ride in two-seaters Take a ride (In this world) [Hook] It’s getting hard to be me Every where I go, somebody’s looking at me And If I ever need something, I’mma get it for myself Cause I’m the only person thinking ‘bout me It’s getting hard to be me Everywhere I go, somebody’s looking at me And if you gon’ compare me at all best compare me to myself Cause I’m the only person fucking with me!

 

Vertaling

[Intro: Yelawolf & Eminem] (In deze wereld, in deze wereld!) Yeah, aight Marshall, uh (Nou, ik denk dat je 'em vandaag kunt vertellen) Who am I? (Yelawolf) (En nu moet je ze in deze wereld brengen!) [Hook] It's getting hard to be me Every where I go, somebody's looking at me And If I ever need something, I'mma get it for myself Cause I'm the only person thinking about me It's getting hard to be me Overal waar ik ga, kijkt iemand naar me En als je me dan toch gaat vergelijken, vergelijk me dan met mezelf Want ik ben de enige die met me neukt! [Verse 1] In deze wereld van stokken, lullen en meiden met aqua net spray Shhh-shut up motherfucker don't disrespect these country ways, yeah! Alabama, als je het weet, ik verberg niets, ik leun gewoon graag laag Yeah, Ik ben de thema show stereotype bonenstaak Slank, lang, getatoeëerd, laat me toevoegen dat ik een groene gloed heb Van al de Mountain Dew die ik drink uit een pot In een racewagen, achtervolgd door een groot ijsbrouwsel Laat me je niet in verwarring brengen, waar ik cultureel gezien voor sta Vuilniszak vol freon, ik snuif op potpourri Die gummo's piepende draaipoort voor dat valhuis Trailer park is dichtgenaaid en Billy heeft die ac eruit getrokken [Hook] It's getting hard to be me Every where I go, somebody's looking at me En als ik ooit iets nodig heb, zal ik het voor mezelf halen Cause I'm the only person thinking about me It's getting hard to be me Overal waar ik ga, kijkt iemand naar me En als je me dan toch gaat vergelijken, vergelijk me dan met mezelf Want ik ben de enige die met me neukt! [Verse 2] Ik vraag me af wat ik in deze Chevrolet koffer heb zitten Ongeveer tien lichamen aan een vislijn met babykleertjes in consignatie Ik kwam zo blut naar het spel dat ik nog steeds één-dollar biljetten vind en een kick krijg Dat is het soort rotzooi dat mijn pikkel laat verdwijnen De bekleding van de single-wide is van ijspegelstaal, te koud. Heb je een kerosine kachel om de grill op te warmen, gehaktbrood? Papa zit weer in de gevangenis voor het shuffelen van pillen, dat weten we. Man, ik ben alleen gekomen om je een peepshow te geven. Ik ren door het zuiden als een wilde stroom, lachend Ik heb meer kleurrijke paddestoelen gezien dan een kinderdroom op een eiland Desolate left behind, cause my state is a state of grime God zei, 1979, ga de geesten veranderen (In deze wereld) [Hook] It's getting hard to be me Every where I go, somebody's looking at me And If I ever need something, I'mma get it for myself Cause I'm the only person thinking about me It's getting hard to be me Overal waar ik ga, kijkt iemand naar me En als je me dan toch gaat vergelijken, vergelijk me dan met mezelf Want ik ben de enige die met me neukt! [Verse 3] Yelawolf, Hi my name is President O' Bama, Ik ben zo schaamteloos I'm taking it all, so what am I saying? Ik ben de stem van elk klein stadje (In deze wereld) Als een licht in de pijp, met een microfoon And take flight in this life, I'm a sight Zet een vice-grip slot op mijn recht om te vechten Ondanks de manier waarop je je voelt over bezienswaardigheden en geluiden Dat ik zou kunnen neerzetten, over prijzen gevonden op een zak van dat wit De hemel is een plek in een 7/11, ik kan nooit weg van de hel Ik vond de hel in de bijbelgordel, en vond de liefde in een 6-pack op de plank Ging naar de kust om meer te zien, maar Leroy leek me niet zeker Dus nam ik Leroy mee naar Alabama, hij kocht de hoed en het T-shirt Bekeerde hem, ik gaf hem bekeerbare gedachten When he saw that big buck hangin' on the wall (Yeah) I'm off by a millimeter, I'm on by a million light-years and 2 liters A pint of moonshine, I ride in two-seaters Take a ride (In deze wereld) [Hook] It's getting hard to be me Overal waar ik ga, kijkt iemand naar me And If I ever need something, I'mma get it for myself Cause I'm the only person thinking about me It's getting hard to be me Overal waar ik ga, kijkt iemand naar me En als je me dan toch gaat vergelijken, vergelijk me dan met mezelf Want ik ben de enige die met me neukt!