Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Yellow Claw & Flux Pavilion Songtekst: Catch Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Yellow Claw & Flux Pavilion - Catch Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Catch Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Yellow Claw & Flux Pavilion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Yellow Claw & Flux Pavilion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Catch Me .

Origineel

Hey, you never had your hair this way Are you still living in that place? They told me you've been doing okay, okay In another world where you and me We show our hearts, yeah, entirely Deliver me from reality And take me to my fantasy Tell me we can make this real If we can follow what we feel I'm running but I've reached the edge And now I'm falling, so promise that you'll catch me Promise that you'll catch me Dreams, forever in my head It seems, I finally know what they mean I promise that one day you'll see, you'll see In another world where you and me We show our hearts, yeah, entirely Deliver me from reality And take me to my fantasy Tell me we can make this real If we can follow what we feel I'm running but I've reached the edge And now I'm falling, so promise that you'll catch me Promise that you'll catch me

 

Vertaling

Hey, je nooit je haar gehad op deze manier Bent u nog steeds het leven in die plaats? Ze vertelden me dat je hebt gedaan oké, oké In een andere wereld waar jij en ik We laten ons hart, ja, geheel Verlos me van de werkelijkheid En neem me aan mijn fantasie Vertel me kunnen we dit echt te maken Als we kunnen volgen wat we voelen Ik ben actief, maar ik heb de rand bereikt En nu ben ik vallen, zodat beloven dat je me te vangen Beloof dat je me te vangen Dromen, voor altijd in mijn hoofd Het lijkt erop dat ik eindelijk weet wat ze betekenen Ik beloof dat je op een dag ziet, zie je In een andere wereld waar jij en ik We laten ons hart, ja, geheel Verlos me van de werkelijkheid En neem me aan mijn fantasie Vertel me kunnen we dit echt te maken Als we kunnen volgen wat we voelen Ik ben actief, maar ik heb de rand bereikt En nu ben ik vallen, zodat beloven dat je me te vangen Beloof dat je me te vangen