Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Yellow Claw Songtekst: Love & War

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Yellow Claw - Love & War ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love & War? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Yellow Claw! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Yellow Claw en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love & War .

Origineel

Cut me through my skin Through the heart, yeah, you went right in I fell for every word you said I can't leave but I can't stay I don't know, I don't know, I don't know Why some things have to be this way [Chorus] We build it up, build it up to break it down And then we're lost until we're found And when we're high further from the ground If all is fair in love and war I can't do this anymore If all is fair in love and war I can't do this anymore [Post-Chorus] So unfair, so unfair, so unfair to me So unfair, so unfair, so unfair to me [Verse 2] You told me from the start Nothing could tear us apart Now when I look I see a stranger I can't leave but I can't stay I don't know, I don't know, I don't know Why some things have to end this way [Chorus] We build it up, build it up to break it down And then we're lost until we're found And when we're high further from the ground If all is fair in love and war I can't do this anymore If all is fair in love and war I can't do this anymore [Post-Chorus] So unfair, so unfair, so unfair to me So unfair, so unfair, so unfair to me

 

Vertaling

Snijd me door mijn huid Door het hart, ja, je ging recht in Ik viel voor elk woord dat je zegt Ik kan niet weg, maar ik kan niet blijven Ik weet het niet, ik weet het niet, ik weet het niet Waarom sommige dingen moeten worden op deze manier [Koor] We bouwen het op, bouw het omhoog om deze af te breken En dan zijn we verloren, totdat we gevonden En als we hoog verder van de grond Als alles is eerlijk in liefde en oorlog Ik kan dit niet meer Als alles is eerlijk in liefde en oorlog Ik kan dit niet meer [Post-Chorus] Zo oneerlijk, zo oneerlijk, zo oneerlijk voor mij Zo oneerlijk, zo oneerlijk, zo oneerlijk voor mij [Verse 2] Je vertelde me vanaf het begin Niets kon ons uit elkaar scheuren Nu als ik kijk zie ik een vreemdeling Ik kan niet weg, maar ik kan niet blijven Ik weet het niet, ik weet het niet, ik weet het niet Waarom sommige dingen moeten op deze manier te beëindigen [Koor] We bouwen het op, bouw het omhoog om deze af te breken En dan zijn we verloren, totdat we gevonden En als we hoog verder van de grond Als alles is eerlijk in liefde en oorlog Ik kan dit niet meer Als alles is eerlijk in liefde en oorlog Ik kan dit niet meer [Post-Chorus] Zo oneerlijk, zo oneerlijk, zo oneerlijk voor mij Zo oneerlijk, zo oneerlijk, zo oneerlijk voor mij