Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yellowcard Songtekst: savior's robes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yellowcard - savior's robes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van savior's robes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yellowcard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yellowcard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals savior's robes .

Origineel

Out on the water in a sea of change. I wonder if you can recall my name. You gave it all before you took it away, yeah. You took it away. You and all the other racing rats. You got my heart and tried to turn it black. Well, now it's beating you. I'm taking it back, yeah. I'm taking it back from you. I'm taking it back from you. Play us a song I know. Make it an older one. Don't you get it?. Say it before I go. Tell me I'm everything you ever wanted. Still feel I need to give you thanks. You took my edge, sharpened it in case. You were the one needed cutting away, yeah. I cut you away. You're a devil in a savior's robes. Made it easier to let you go. I never should have. Let you get so close, yeah. You got too close, too close to me. Too close to me. Play us a song I know. Make it an older one. Don't you get it?. Say it before I go. Tell me I'm everything you ever wanted. Don't you want it?. Don't you want it?. You're a devil in a savior's robes. Made it easier to let you go. I never should have. Let you get so close, yeah. You got too close. You and all the other racing rats. You got my heart and tried to turn it black. Well, now it's beating you. I'm taking it back, yeah. I'm taking it back from you. I'm taking it back from you. Play us a song I know. Make it an older one. Don't you get it?. Say it before I go. Tell me I'm everything you ever wanted. Don't you want it?. Don't you want it?

 

Vertaling

Op het water in een zee van verandering. Ik vraag me af of je mijn naam nog weet. Je gaf het allemaal voordat je het wegnam, ja. Je nam het weg. Jij en al die andere race ratten. Je hebt mijn hart en probeerde het zwart te maken. Nou, nu verslaat het jou. Ik neem het terug, ja. Ik neem het terug van je. Ik neem het van je terug. Speel een liedje dat ik ken. Maak er een ouder nummer van. Snap je het niet? Zeg het voordat ik ga. Zeg me dat ik alles ben wat je ooit wilde. Ik voel nog steeds dat ik je moet bedanken. Je nam mijn kant, scherpte het voor het geval dat. Jij was degene die weggesneden moest worden, ja. Ik heb je weggesneden. Je bent een duivel in de gewaden van een redder. Dat maakte het makkelijker om je te laten gaan. Dat had ik nooit moeten doen. Je zo dichtbij laten komen, ja. Je kwam te dicht, te dicht bij me. Te dicht bij mij. Speel een liedje dat ik ken. Maak er een ouder nummer van. Snap je het niet? Zeg het voor ik ga. Zeg me dat ik alles ben wat je ooit wilde. Wil je het niet? Wil je het niet? Je bent een duivel in een verlosser's gewaad. Dat maakte het makkelijker om je te laten gaan. Ik had het nooit moeten doen. Je zo dichtbij laten komen, ja. Je kwam te dichtbij. Jij en al die andere racende ratten. Je pakte mijn hart en probeerde het zwart te maken. Nou, nu verslaat het jou. Ik neem het terug, ja. Ik neem het terug van je. Ik neem het van je terug. Speel een liedje dat ik ken. Maak er een ouder nummer van. Snap je het niet? Zeg het voordat ik ga. Zeg me dat ik alles ben wat je ooit wilde. Wil je het niet? Wil je het niet?