Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yes Songtekst: final eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yes - final eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van final eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals final eyes .

Origineel

Person to person woman to man. Sing me a story to reach me. Teach me to teach me to understand. All these emotions I miss you. So you leave her. Can't believe her. Can't escapse. Final eyes. Final eyes. Person to person woman to man. Send me this song that will teach me. Like a river without a stream. Night time without dreaming. Send me this song that will reach me. So you leave me. Can't deceive me. See through me. Final eyes. Final eyes. And I know you think there's nothing. There's nothing more to say. And I know that I've got something. I've got something to say. If ever I needed someone. You were there when I needed you. If ever I needed someone. You were there when I needed you. If ever I needed someone. You were there when I needed you. Person to person woman to man. Send me this song that will teach me. Like a river without a stream. Night time without dreaming. Send me this song that will reach me. So you leave me. Can't deceive me. See through me. Final eyes. And I know you think there's nothing. There's nothing more to say. Don't hide behind the headlines oh yea. I've got something to say. If ever I needed someone. You were there when I needed you. If ever I needed someone. You were there when I needed you. Whenever I needed. Whenever I needed. Whenever I needed. Someone. If ever I needed. Whenever I needed someone. You were there when I needed you. You saved me from falling. Saved me from falling. I'm so in love with you.

 

Vertaling

Van persoon tot persoon, van vrouw tot man. Zing me een verhaal om me te bereiken. Leer me om me te leren begrijpen. Al deze emoties ik mis je. Dus je verlaat haar. Kan haar niet geloven. Kan niet ontsnappen. Laatste ogen. Laatste ogen. Van persoon tot persoon, van vrouw tot man. Stuur me dit lied dat me zal leren. Als een rivier zonder stroom. Nacht zonder dromen. Stuur me dit lied dat me zal bereiken. Zodat je me verlaat. Kan me niet bedriegen. Doorzie me. Laatste ogen. Laatste ogen. En ik weet dat je denkt dat er niets is. Er is niets meer te zeggen. En ik weet dat ik iets heb. Ik heb iets te zeggen. Als ik ooit iemand nodig had. Jij was er toen ik je nodig had. Als ik ooit iemand nodig had. Je was er toen ik je nodig had. Als ik ooit iemand nodig had. Je was er toen ik je nodig had. Van mens tot mens, van vrouw tot man. Stuur me dit lied dat me zal leren. Als een rivier zonder stroom. Nacht zonder dromen. Stuur me dit lied dat me zal bereiken. Zodat je me verlaat. Kan me niet bedriegen. Doorzie me. Laatste ogen. En ik weet dat je denkt dat er niets is. Er is niets meer te zeggen. Verstop je niet achter de krantenkoppen. Ik heb iets te zeggen. Als ik ooit iemand nodig had. Jij was er toen ik je nodig had. Als ik ooit iemand nodig had. Je was er toen ik je nodig had. Wanneer ik maar nodig had. Wanneer ik het nodig had. Wanneer ik maar nodig had. Iemand. Als ik ooit iemand nodig had. Wanneer ik ook maar iemand nodig had. Jij was er toen ik je nodig had. Je redde me van de val. Redde me van de val. Ik ben zo verliefd op je.