Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Yes Songtekst: Starschip Trooper

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Yes - Starschip Trooper ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Starschip Trooper? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Yes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Yes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Starschip Trooper .

Origineel

I. Life seeker Sister Bluebird flying high above, Shine your wings forward to the sun. Hide the myst'ries of life on your way. Though you've seen them, please don't say a word. What you don't know, I have never heard. Starship Trooper, go sailing on by, Catch my soul, catch the very light. Hide the moment from my eager eye. Though you've seen them, please don't tell a soul. What you can't see, can't be very whole. Speak to me of summer, long winters longer than time can remember, The setting up of other roads, to travel on in old accustomed ways. I still remember the talks by the water, the proud sons and daughter that, Knew the knowledge of the land, that spoke to me in sweet accustomed ways. Mother life, hold firmly on to me. Catch my knowledge higher than the day. Lose as much as only you can show. Though you've seen me, please don't say a word. What I don't know, I have never shared. II. Disillusion Loneliness is a pow'r that we possess to give or take away forever. All I know can be shown by your acceptance of the facts there shown before you. Take what I say in a diff'rent way and it's easy to say that this is all confusion. As I see a new day in me, I can also show it you and you may follow. Speak to me of summer, long winters longer than time can remember, The setting up of other roads, to travel on in old accustomed ways. I still remember the talks by the water, the proud sons and daughter that, Knew the knowledge of the land, spoke to me in sweet accustomed ways.

 

Vertaling

I. Life zoeker Zuster Bluebird vliegen hoog boven, Shine je vleugels doen toekomen aan de zon. Verberg de myst'ries van het leven op de weg. Hoewel je ze hebt gezien, neem dan geen woord. Wat je niet weet, heb ik nog nooit gehoord. Starship Trooper, ga varen door, Catch mijn ziel, vangen het licht. Verberg het moment van mijn gretige ogen. Hoewel je ze hebt gezien, neem dan een ziel niet vertellen. Wat je niet kunt zien, kan niet erg geheel. Spreek aan me van de zomer, lange winters langer dan de tijd kan herinneren, De oprichting van andere wegen, om te reizen in de oude gewend manieren. Ik herinner me nog de gesprekken door het water, de trotse zonen en dochter die, Wist dat de kennis van het land, dat sprak me in zoete gewend manieren. Moeder het leven, houd vast aan mij. Catch mijn kennis hoger dan de dag. Verliezen zoveel als alleen u kunt zien. Hoewel je me hebt gezien, neem dan geen woord. Wat ik weet het niet, ik heb nooit gedeeld. IK IK. Desillusie Eenzaamheid is een pow'r die we bezitten om te geven of te nemen voor altijd weg. Alles wat ik weet kan worden aangetoond door de aanvaarding van de feiten getoond voordat u. Neem wat ik zeg in een diff'rent manier en het is gemakkelijk om te zeggen dat dit allemaal verwarring. Zoals ik het zie een nieuwe dag in mij, kan ik het ook laten zien en je kan volgen. Spreek aan me van de zomer, lange winters langer dan de tijd kan herinneren, De oprichting van andere wegen, om te reizen in de oude gewend manieren. Ik herinner me nog de gesprekken door het water, de trotse zonen en dochter die, Wist dat de kennis van het land, sprak me in zoete gewend manieren.