Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yo la tengo Songtekst: center of gravity

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yo la tengo - center of gravity ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van center of gravity? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yo la tengo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yo la tengo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals center of gravity .

Origineel

In crowded bars Past subway cars Whenever you're next to me Center of gravity Can't feel both feet on the ground Walking home after dark Past the softball park Whenever you're next to me Center of gravity Can't feel both feet on the ground It's clear to me According to a rule I learned one day in school Basic geometry Two halves make a circle You and me It's a familiar song We've known so long Your clever cuts into me As long as you're next to me Can't feel both feet on the ground Whenever you're next to me Center of gravity Can't feel both feet on the ground

 

Vertaling

In overvolle bars Langs metro's Wanneer je naast me bent Centrum van zwaartekracht Ik voel beide voeten niet op de grond Naar huis lopend in het donker Voorbij het softbal park Wanneer je naast me bent Centrum van zwaartekracht Kan ik beide voeten niet op de grond voelen Het is duidelijk voor mij Volgens een regel die ik op een dag op school leerde Basis geometrie Twee helften maken een cirkel Jij en ik Het is een bekend lied We kennen elkaar al zo lang Jouw slimheid snijdt in mij Zolang je naast me bent Kan beide voeten niet op de grond voelen Wanneer je naast me bent Center of gravity Can't feel both feet on the ground