Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yo la tengo Songtekst: my heart’s reflection (take 3)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yo la tengo - my heart’s reflection (take 3) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my heart’s reflection (take 3)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yo la tengo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yo la tengo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my heart’s reflection (take 3) .

Origineel

Got something to say, sit down on the bed Something that I usually leave unsaid It doesn't come so easily, I guess that's no surprise I wanna see my heart's reflection in your eyes Let's lock the door, hide the key I'll try to look like you if you'll dress up like me And you play dumb and I'll play too, nobody has to know I wanna see my heart's reflection in your eyes In your eyes Let's jump this ship, let's cut out Let's get into the wagon and drive until the motor falls out I want just us two, I don't want to have to hide my heart I wanna see it in your eyes as we ride on and on

 

Vertaling

Heb je iets te zeggen, ga op het bed zitten Iets dat ik meestal onuitgesproken laat Het komt niet zo gemakkelijk, ik denk dat dat geen verrassing is Ik wil de weerspiegeling van mijn hart in jouw ogen zien. Laten we de deur op slot doen, en de sleutel verstoppen. Ik zal proberen op jou te lijken als jij je kleedt zoals ik En jij speelt dom en ik zal ook spelen, niemand hoeft het te weten Ik wil de weerspiegeling van mijn hart in jouw ogen zien In jouw ogen. Laten we van dit schip springen, laten we weggaan Laten we in de wagen stappen en rijden tot de motor uitvalt Ik wil alleen wij twee, Ik wil mijn hart niet hoeven te verbergen Ik wil het in je ogen zien als we verder en verder rijden