Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yo la tengo Songtekst: shades of blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yo la tengo - shades of blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shades of blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yo la tengo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yo la tengo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shades of blue .

Origineel

Painted my room to reflect my mood Facing my feelings for a life without you Red, orange or yellow Doesn’t matter, what’s the hue? Whenever I see them, they're all shades of blue Staring at walls when I’m feeling down Staying indoors cause you're not around Indigo, violet Doesn’t matter, what’s the hue? Whenever I see them, they're all shades of blue Shades of blue Choosing a color, for my particular point of view Kidding myself, they're all shades of blue Whenever I see them, oh, shades of blue

 

Vertaling

Mijn kamer geverfd om mijn stemming te weerspiegelen Mijn gevoelens voor een leven zonder jou onder ogen zien Rood, oranje of geel Maakt niet uit, wat is de tint? Telkens als ik ze zie, zijn ze allemaal tinten blauw Staren naar muren als ik me down voel Binnenshuis blijven omdat jij er niet bent Indigo, violet Maakt niet uit, wat is de tint? Telkens als ik ze zie, zijn het allemaal blauwe tinten Tinten blauw. Ik kies een kleur, voor mijn eigen gezichtspunt. Ik hou mezelf voor de gek, het zijn allemaal blauwe tinten Telkens als ik ze zie, oh, blauwe tinten