Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yo la tengo Songtekst: sugarcube (live)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yo la tengo - sugarcube (live) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sugarcube (live)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yo la tengo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yo la tengo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sugarcube (live) .

Origineel

Whatever you want from me Whatever you want I'll do I'll try to squeeze a drop of blood From a sugarcube Try to be more assured Try to be more right there Try to be less uptight Try to be more aware Whatever you want from me Is what I want to do for you Sweeter than a drop of blood On a sugarcube And though I like to act the part of being tough I crumble like a sugarcube for you Whatever you want from me Whatever you want I'll do I will try Whatever you want from me Whatever you want I'll do I'll try to squeeze a drop of blood Squeeze a drop of blood from a sugarcube

 

Vertaling

Wat je maar van me wilt Wat je maar wilt, zal ik doen Ik zal proberen een druppel bloed te persen Uit een suikerklontje Probeer meer zeker te zijn Probeer meer daar te zijn Probeer minder gespannen te zijn Probeer meer bewust te zijn Wat je ook van me wil Is wat ik voor jou wil doen Zoeter dan een druppel bloed Op een suikerklontje En hoewel ik graag doe alsof ik stoer ben verkruimel ik als een suikerklontje voor jou Wat je ook van me wilt Wat je maar wilt, zal ik doen Ik zal proberen Wat je ook van me wilt Wat je maar wilt, zal ik doen Ik zal proberen een druppel bloed uit te knijpen Een druppel bloed uit een suikerklontje persen