Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yoko ono Songtekst: mindweaver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yoko ono - mindweaver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mindweaver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yoko ono! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yoko ono en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mindweaver .

Origineel

"hello Oh, hi! How are you? Mm, i'm fine What's up? Umm-umm, no, no, it's alright Er, yeah, go ahead, i'm listening Umm-umm, hah-hah, yeah, umm... Umm-umm Umm-umm." He was a mindweaver, always on the phone Telling me all sorts of hurt of his own Although his voice was sweet to me I wondered if we could ever be He was a mindbeater, always on the phone Telling me all sorts of what i did wrong Although his voice was sweet to me I wondered if we could ever be He was a mindbender, always on the phone Telling me all sorts of dreams he has sewn Although his voice was sweet to me I wondered if we could ever be

 

Vertaling

"hallo Oh, hi! Hoe gaat het met je? Mm, het gaat goed. Wat is er? Umm-umm, nee, nee, het is in orde. Eh, ja, ga je gang, ik luister Umm-umm, hah-hah, ja, umm... Umm-umm Umm-umm." Hij was een breinbreker, altijd aan de telefoon Hij vertelde me allerlei pijntjes van hemzelf Hoewel zijn stem lief voor me was Ik vroeg me af of we ooit zouden kunnen zijn Hij was een geestenbezweerder, altijd aan de telefoon Vertelde me van alles wat ik verkeerd deed Hoewel zijn stem lief voor me was vroeg ik me af of we ooit zouden kunnen zijn Hij was een hersenkraker, altijd aan de telefoon Vertelde me allerlei dromen die hij had genaaid Hoewel zijn stem lief voor me was vroeg ik me af of we ooit zouden kunnen zijn