Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yoko ono Songtekst: teddy bear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yoko ono - teddy bear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teddy bear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yoko ono! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yoko ono en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teddy bear .

Origineel

Teddy bear I saw a little girl Crying She said She lost her teddy bear Oh, then, I can get you another one No, no, no (No, no, oh no) It was my teddy bear As we were talking A cloud passed And cast a pool of light around her I saw that she was not A little girl (Oooh) You are a woman No, no, no But you are All my life I felt like I was in the middle of An ocean Unable to touch The horizon All my life I was floating On my emotion Not knowing Life had Its own motion Teddy bear I saw a little girl Crying

 

Vertaling

Teddybeer Ik zag een klein meisje Huilend Ze zei Ze was haar teddybeer kwijt. Oh, dan, kan ik je een andere geven Nee, nee, nee (Nee, nee, oh nee) Het was mijn teddybeer Terwijl we aan het praten waren Een wolk passeerde en wierp een poel van licht om haar heen Ik zag dat ze niet Een klein meisje. (Oooh) You are a woman Nee, nee, nee Maar jij bent Heel mijn leven Ik voelde me alsof ik in het midden van een oceaan Niet in staat om De horizon Mijn hele leven dreef ik Op mijn emotie Niet wetende Het leven had Zijn eigen beweging had Teddybeer Ik zag een klein meisje Huilend