Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: yonas Songtekst: centuries remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: yonas - centuries remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van centuries remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van yonas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van yonas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals centuries remix .

Origineel

[Verse 1: YONAS] You see what happens when I rap and get to killing flows These niggas pick it up quick it's just like I’m spilling gold Me and Sean about to switch up into villain mode And have these rappers ducking like the motherfucking ceilings low Excuse my profanity but, candidly I must say I'm not from the pretty side of humanity All I see is girls in the mirror finding their vanity They're dying to hit Vegas poolside cabana fantasies and I guess it's shame on me I'll give it to you girl just put that thing on me They know about me now so keep my name low key I see a couple people bout to change on me, now I only care about my momma's mercy Cause I never been one to be scared of controversy Truth be told I see the sky and I admire heaven Even if I leave this earth early I'm still 'gon die a legend [Chorus: Fall Out Boy] [Verse 2: YONAS] My hippies tell me that everything I write is groovy Cause I'm sharper than Cooper was in that sniper movie Black dude, diamond chains, in a white Jacuzzi Man of God but I attract girls that like to light up doobie's But shit I never get, caught up And every time I put a damn shot up, it's water I see these blogs making top 5's for their supporters But if I ain't number 1 y'all need to rearrange your order I guess it's shame on me I'll give it to you girl just put that thing on me They know about me now so keep my name low key I see a couple people bout to change on me, now Lyrical treasure is what y'all beg of me So this it ain't a song it's a donation to my legacy Funny how the people that used to be second guessing me Are now the ones that's stressing tying to get a picture next to me damn [Bridge: Fall Out Boy] [Chorus: Fall Out Boy]

 

Vertaling

[Verse 1: YONAS] You see what happens when I rap and get to killing flows Deze niggas pikken het snel op het is net alsof ik goud mors Ik en Sean staan op het punt om in schurkenmodus te gaan en laten deze rappers bukken als de plafonds laag zijn Excuseer mijn godslastering maar, eerlijk gezegd Ik moet zeggen dat ik niet van de mooie kant van de mensheid ben Alles wat ik zie zijn meisjes in de spiegel die hun ijdelheid vinden Ze verlangen naar Vegas zwembad cabana fantasieën en Ik denk dat het schaamte is voor mij Ik zal het je geven meisje, doe dat ding op mij Ze weten nu van me dus hou mijn naam geheim Ik zie dat een paar mensen nu op het punt staan om me te veranderen. Ik geef alleen om de genade van mijn moeder Cause I never been one to be scared of controversy Om eerlijk te zijn, ik zie de hemel en ik bewonder de hemel Even if I leave this earth early I'm still 'gon die a legend [Chorus: Fall Out Boy] [Verse 2: YONAS] My hippies tell me that everything I write is groovy Cause I'm sharper than Cooper was in that sniper movie Black dude, diamond chains, in a white Jacuzzi Man van God maar ik trek meisjes aan die graag doobie's opsteken Maar shit, ik word nooit gepakt En elke keer als ik een verdomd schot opleg, is het water Ik zie deze blogs top 5's maken voor hun supporters Maar als ik niet nummer 1 ben, moeten jullie allemaal je volgorde herschikken Ik denk dat het schaamte is voor mij Ik zal het je geven meisje, zet dat ding op mij Ze weten nu van me dus hou mijn naam geheim Ik zie een paar mensen die op het punt staan te veranderen. Lyrical treasure is wat jullie allemaal van me vragen Dus dit is geen liedje, het is een donatie aan mijn nalatenschap Grappig hoe de mensen die me eerst in twijfel trokken nu degenen zijn die zich inspannen om naast me op de foto te komen. [Bridge: Fall Out Boy] [Chorus: Fall Out Boy]