Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: young dolph Songtekst: play wit yo bitch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: young dolph - play wit yo bitch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van play wit yo bitch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van young dolph! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter y van young dolph en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals play wit yo bitch .

Origineel

[Intro] Zaytoven Woo Oouu that drink raw.. Pass me a lighter man... Aye I'm in the booth right now right And I look around and I finally realize... That I done turned myself to a motherfucking self made millionaire you digg Everybody love me except for one group of bitch ass niggas... Aye don't play with me, play with your bitch Let's go [Verse] Don't play with me, play with your bitch Young nigga on some multi million dollar shit Fur coat, half a million worth of ice on I'm lit up like a nigga cut the Christmas lights on Why the fuck do you be so fresh Dolph? Why you keep your foot on these niggas neck Dolph? Cause we at the top, but we really from the bottom Tell that pussy fuck em and that's how I feel about em Heard your intro your last two mixtapes I hear you slick dissin' but that shit lame All that make believe rappin' about cocaine Don't play with me Ho Gotti, you a ho mane You went from my biggest fan, to my biggest hater Begging me to sign with you, but I had too much paper Still that same nigga that used to front your big brother Found that he a bitch too now I call him your big sister (Bitch) You still that same nigga that was beefin' with a dyke (But you a gangsta tho?) I cannot take you serious, aight They said them pussy niggas on your team iron your draws They say you make them pussy ass niggas call you boss But they can't call you King (why?) Because that's Dolph I can't drink all that two liter, because that's raw The streets ours That new 488 came with a lot of power My lil niggas begging me to let them send some scattered showers Don't play with me, play with your bitch Matter fact when I fucked her she told me you a bitch And tell that old nigga from my hood with you that he a bitch You make the city look bad, that's the truth Fuck nigga I be in North Memphis more than you I shot my first twenty videos in my hood You a pussy I heard they never see you in your hood Nigga quit playin' Ten M's up, what the fuck, I'm just sayin' Oh you must be mad cause they call Memphis Dolphland I'm at the Super Bowl my money on the Falcons Aye you big head motherfucker Why you hatin' so much? Oh I forgot you came up rappin' dissin' Three 6 Mafia Slick dissin' and dodgin' me nigga let's get it poppin' Ole pussy ass nigga Ole pussy ass nigga Was talking 'bout me in your song "Pride To The Side" Found my number in her phone and it hurt your pride Found my number in her phone and it hurt your pride When they hear this shit, they gon play it five times Got a lot of foreign cars, that I get too high to drive Don't play with me, play with your bitch Don't play with me, play with your bitch [Outro] So, so I told myself a long time ago right I said "I ain't gonna expose this pussy ass nigga man, cause we from the same city" You know, and your whole pussy ass team know nigga I've been sparing your bitch ass for the past 5 years nigga You know that shit man, come on man CM who? CMF The Cocaine Musik Faggots I know, you know, the whole motherfuckin' city know You's a bitch Don't play with me man, play with your bitch This ain what you want I'm the same lil nigga bro, that was helping your big pussy ass brother put food on his table when you wasn't fucking with him bro Put it like this, Aye Yo? You was ridin' in the city beefin' with a dyke my nigga I don't know no gangsters that beef with motherfuckin' dykes, my nigga That motherfucking song that touched down , " Reload It " All that shit, whatever the fuck it was nigga Nigga you was talkin' boutta dyke nigga Nigga you was beefin' with a dyke out there in North Memphis were you from nigga Nigga you a bitch nigga Ho Gotti I'm disappointed in you man Stay in your place homie, you know what's up with me Tell your fat ass big brother man I said he a bitch too Matter fact your big sister Tell your fat ass big sister that I said he a bitch too Know what I mean? Aye you's a bitch nigga The whole city know that, streets know that Stay out my way fuck nigga Aye, young nigga, self made, rich shit, fast cars, fast bitches, yeah...

 

Vertaling

[Intro] Zaytoven Woo Oouu dat drankje rauw.. Geef me een aansteker man... Aye ik ben in de cabine op dit moment rechts En ik kijk rond en ik realiseer me eindelijk... dat ik mezelf heb omgetoverd tot een verdomde selfmade miljonair. Iedereen houdt van me, behalve een groep truttige negers... Speel niet met mij, speel met je bitch. We gaan. [Verse] Speel niet met mij, speel met je bitch Young nigga on some multi million dollar shit Fur coat, half a million worth of ice on I'm lit up like a nigga cut the Christmas lights on Waarom ben je zo fris, Dolph? Waarom hou je je voet op de nek van die nikkers, Dolph? Omdat we aan de top staan, maar we komen echt van de bodem. Zeg tegen die kutjes dat ze kunnen oprotten en zo voel ik me ook over hen. Ik hoorde je intro op je laatste twee mixtapes. Ik hoor je slick dissin' maar dat shit lame Al dat make believe rappin' over cocaïne Speel niet met me Ho Gotti, je bent een ho mane Je ging van mijn grootste fan, naar mijn grootste hater Smeekte me om bij je te tekenen, maar ik had te veel papier Nog steeds dezelfde neger die voor je grote broer stond Vond dat hij ook een bitch was, nu noem ik hem je grote zus (Bitch) Jij bent nog steeds dezelfde neger die met een potje vocht. Maar jij bent een gangster, toch? Ik kan je niet serieus nemen, aight Ze zeggen dat die kutnegers in je team je loten strijken Ze zeggen dat je die kutnegers je baas laat noemen Maar ze kunnen je geen koning noemen (waarom?) Omdat dat Dolph is. Ik kan niet al die twee liter drinken, want dat is rauw De straten zijn van ons. Die nieuwe 488 kwam met een hoop vermogen. Mijn lil niggas smeken me om ze wat verspreide douches te laten sturen Speel niet met mij, speel met je bitch Toen ik haar neukte, zei ze dat je een teef bent. En vertel die oude neger uit mijn buurt met jou dat hij een teef is. Je laat de stad er slecht uitzien, dat is de waarheid. Fuck nigga, ik ben meer in North Memphis geweest dan jij. Ik heb mijn eerste twintig video's in mijn buurt opgenomen Je bent een mietje. Ik heb gehoord dat ze je nooit in je buurt zien. Neger stop met spelen Tien M's omhoog, wat de fuck, ik zeg het alleen maar Je bent vast boos omdat ze Memphis Dolphland noemen. Ik ben bij de Super Bowl mijn geld staat op de Falcons Aye jij groot hoofd klootzak Waarom haat je zo veel? Oh ik vergat dat je kwam rappen over Three 6 Mafia Slick dissin' and dodgin' me nigga let's get it poppin' Ole pussy ass nigga Ole pussy ass nigga Was talking 'about me in your song "Pride To The Side" Vond mijn nummer in haar telefoon en het kwetste je trots Vond mijn nummer in haar telefoon en het kwetste je trots Als ze deze shit horen, gaan ze het vijf keer spelen Got a lot of foreign cars, that I get too high to drive Speel niet met mij, speel met je bitch Speel niet met mij, speel met je bitch [Outro] So, so I told myself a long time ago right Ik zei: "Ik ga deze kutneger niet ontmaskeren, want we komen uit dezelfde stad." You know, and your whole pussy ass team know nigga Ik heb je de afgelopen 5 jaar gespaard, nigga. Je weet dat, man, kom op man. CM wie? CMF De Cocaine Musik Faggots Ik weet het, jij weet het, de hele klote stad weet het. Je bent een teef. Speel niet met mij man, speel met je bitch Dit is wat je wilt. Ik ben dezelfde kleine nigga die je grote kutbroer hielp eten op tafel te zetten toen je niet met hem neukte. Zeg het maar zo, Aye Yo? Je was in de stad aan het vechten met een pot, mijn nigga. Ik ken geen gangsters die met potten kloten, nikker. Dat klote liedje dat neerkwam, "Reload It" Al die shit, wat het ook was nigga Nigga je had het over een pot, nigga Nigga je was aan het flikflooien met een pot daar in North Memphis waar je vandaan komt nigga Nigga jij bent een bitch nigga Ho Gotti ik ben teleurgesteld in je man Blijf op je plaats homie, je weet wat er met me aan de hand is Zeg tegen je dikke grote broer dat hij ook een teef is. Je grote zus is een feit. Zeg tegen je dikke reet grote zus dat ik ook zei dat hij een bitch is Begrijp je wat ik bedoel? Ja, je bent een trut, nikker. De hele stad weet dat, de straten weten dat. Blijf uit mijn buurt, nikker. Ja, jonge nigga, zelf gemaakt, rijk, snelle auto's, snelle wijven, ja...