Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Youngblood Songtekst: 5 Seconds Of Summer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Youngblood - 5 Seconds Of Summer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 5 Seconds Of Summer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Youngblood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter Y van Youngblood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 5 Seconds Of Summer .

Origineel

Remember the words you told me Love me till the day I die Surrender my everything Cos you made me believe you’re mine Yeah, you used to call me baby Now you’re calling me by name Takes one to know one, yeah You beat me at my own damn game You push and you push and I’m pulling away Pulling away from you I give and I give and I give and you take Give and you take Youngblood Say you want me, say you want me Out of your life And I’m just a dead man walking tonight But you need it, yeah you need it All of the time Yeah ooh, ooh, ooh Youngblood Say you want me, say you want me Back in your life So I’m just a dead man crawling tonight Cause I need it, yeah I need it All of the time Yeah ooh, ooh, ooh Lately our conversations End like it’s the last goodbye Till one of us gets too drunk And calls about a hundred times So who you been calling baby? Nobody could take my place When you looking at those strangers Hope to God you see my face Youngblood Say you want me, say you want me Out of your life And I’m just a dead man walking tonight But you need it, yeah you need it All of the time Yeah ooh, ooh, ooh Youngblood Say you want me, say you want me Back in your life So I’m just a dead man crawling tonight Cos I need it, yeah I need it All of the time Yeah ooh, ooh, ooh You push and you push and I’m pulling away Pulling away from you I give and I give and I give and you take Give and you take You’re running around and I’m running away Running away from you From you Youngblood Say you want me, say you want me Out of your life And I’m just a Youngblood But you need it, yeah you need it All of the time Yeah ooh, ooh, ooh Youngblood Say you want me, say you want me Out of your life And I’m just a dead man walking tonight But you need it, yeah you need it All of the time Yeah ooh, ooh, ooh You push and you push and I’m pulling away Pulling away from you I give and I give and I give and you take Give and you take Youngblood Say you want me, say you want me Out of your life And I’m just a dead man walking tonight

 

Vertaling

Denk aan de woorden die je me hebt verteld Heb me lief tot de dag dat ik sterf Geef alles over Want je liet me geloven dat je de mijne bent Ja, je noemde me altijd schat Nu noem je me bij naam Heeft iemand nodig om er een te kennen, ja Je hebt me verslagen in mijn eigen verdomde spel Je duwt en je duwt en ik trek weg Trekken van je weg Ik geef en ik geef en ik geef en jij neemt Geven en nemen Nieuwe generatie Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt Uit je leven En ik ben gewoon een dode man die vanavond wandelt Maar je hebt het nodig, ja je hebt het nodig De hele tijd Ja ooh, ooh, ooh Nieuwe generatie Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt Terug in je leven Dus ik ben gewoon een dode man die vannacht rondsluipt Omdat ik het nodig heb, ja ik heb het nodig De hele tijd Ja ooh, ooh, ooh De laatste tijd onze gesprekken Eindig alsof het het laatste afscheid is Tot een van ons te dronken wordt En roept ongeveer honderd keer Dus wie heb je gebeld? Niemand kan mijn plaats innemen Wanneer je naar die vreemdelingen kijkt Hoop God, je ziet mijn gezicht Nieuwe generatie Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt Uit je leven En ik ben gewoon een dode man die vanavond wandelt Maar je hebt het nodig, ja je hebt het nodig De hele tijd Ja ooh, ooh, ooh Nieuwe generatie Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt Terug in je leven Dus ik ben gewoon een dode man die vannacht rondsluipt Omdat ik het nodig heb, ja ik heb het nodig De hele tijd Ja ooh, ooh, ooh Je duwt en je duwt en ik trek weg Trekken van je weg Ik geef en ik geef en ik geef en jij neemt Geven en nemen Je rent rond en ik ren weg Weglopen Van jou Nieuwe generatie Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt Uit je leven En ik ben gewoon een Nieuwe generatie Maar je hebt het nodig, ja je hebt het nodig De hele tijd Ja ooh, ooh, ooh Nieuwe generatie Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt Uit je leven En ik ben gewoon een dode man die vanavond wandelt Maar je hebt het nodig, ja je hebt het nodig De hele tijd Ja ooh, ooh, ooh Je duwt en je duwt en ik trek weg Trekken van je weg Ik geef en ik geef en ik geef en jij neemt Geven en nemen Nieuwe generatie Zeg dat je me wilt, zeg dat je me wilt Uit je leven En ik ben gewoon een dode man die vanavond wandelt